Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha levesen, joghurton és...

Ha levesen, joghurton és gyümölcsön fogok élni mennyi idő alatt fogyhatok le 8-10 kg-t?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, mert nem tudok lefogyni, sőt, mióta fogyózok (1 hete) hiztam...

2015. nov. 27. 05:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyelőre a szervezeted raktárok mindet mert lássa hogy nem eszel. Ez nem jo igy. Nézz utána a Norbi módszernek.
2015. nov. 27. 05:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Gábriel-módszert, mielőtt téves feltételezések mentén önsanyargatásba fognál!:)
2015. nov. 27. 05:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Én személy szerint, ha gyümölcsjoghurtokat és gyümölcsöket ennék, nem fogynék ugyanis az én szervezetem rosszul reagál a cukrokra. És még folyton éhes is lennék.Ezért ez egyéni ki kell tapasztalnod.

Ugyanakkor egy hét nem sok. Miket ettél ez alatt?

Nagyon a fontos a mennyiség és atány, hogy elengedje a kilókat a test.

2015. nov. 27. 06:45
 4/14 anonim válasza:
2 HÓNAP
2015. nov. 27. 06:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Leveseket ettem, joghurtokat, gyümölcsöket, néha édességet. 700 kcal-nál többet nem ettem, szóval igyekeztem az édességből keveset fogyasztani, de nem éheztem (alacsony vagyok). Nem is vagyok éhes csak reggelente, utána mindig megkívánok valamit és addig érzem azt az érzést míg nem eszem meg azt, amit épp a szervezetem kíván, szóval inkább evvel van problémám.
2015. nov. 27. 08:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Önsanyargatással hízni is fogsz. 1 hét múlva, egy hónap, egy év mindegy, de visszajön. Tartós "fogyást" csak életmódváltással érhetsz el. Mivel azonban ahhoz is lusta vagy hogy visszaolvasd az előző pont ugyanilyen százezer kérdést, gyaníthatóan örökre kövérkés maradsz.
2015. nov. 27. 09:27
 7/14 anonim ***** válasza:

A testépítők abból élnek, hogy ismerik a testük működését, tudják, milyen étel milyen hatással van a szervezetükre érdemes rájuk hallgatni ahelyett, hogy éhezteted magadat.. Mellesleg feleslegesen, mivel az ilyen "fogyókúrákkal" hiába fogysz le, mivel semmit nem tanulsz közben a táplálkozásról, mikor abbahagyod és elkezdesz "normálisan" enni, vissza jön minden kg... Sőt általában több...

Ha érdekel, hogyan is néz ki egy rendes étrend, ajánlom felejtsd el a hülye diétákat és kezdd itt az információ gyűjtést:

[link]

2015. nov. 27. 10:08
 8/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"700 kcal-nál többet nem ettem ... de nem éheztem"

De.

2015. nov. 27. 10:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Leves, joghurt és gyümölcs. Ezek közül melyik tartalmaz fehérjét? Egyik sem...

És szénhidrátot? Tele van szénhidráttal a joghurt és a gyümölcs. Érted, miért hízol? Miért nem lehet egy normális étrendet összeállítani?

2015. nov. 27. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt hívják minőségi éhezésnek, most még nem érzed, majd utólag számolhatsz a következményekkel és akkor akkora lesz a baj, hogy a legkissebb gondod lesz, hogy kövér vagy e vagy nem...
2015. nov. 27. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!