Ha levesen, joghurton és gyümölcsön fogok élni mennyi idő alatt fogyhatok le 8-10 kg-t?
Én személy szerint, ha gyümölcsjoghurtokat és gyümölcsöket ennék, nem fogynék ugyanis az én szervezetem rosszul reagál a cukrokra. És még folyton éhes is lennék.Ezért ez egyéni ki kell tapasztalnod.
Ugyanakkor egy hét nem sok. Miket ettél ez alatt?
Nagyon a fontos a mennyiség és atány, hogy elengedje a kilókat a test.
A testépítők abból élnek, hogy ismerik a testük működését, tudják, milyen étel milyen hatással van a szervezetükre érdemes rájuk hallgatni ahelyett, hogy éhezteted magadat.. Mellesleg feleslegesen, mivel az ilyen "fogyókúrákkal" hiába fogysz le, mivel semmit nem tanulsz közben a táplálkozásról, mikor abbahagyod és elkezdesz "normálisan" enni, vissza jön minden kg... Sőt általában több...
Ha érdekel, hogyan is néz ki egy rendes étrend, ajánlom felejtsd el a hülye diétákat és kezdd itt az információ gyűjtést:
"700 kcal-nál többet nem ettem ... de nem éheztem"
De.
Leves, joghurt és gyümölcs. Ezek közül melyik tartalmaz fehérjét? Egyik sem...
És szénhidrátot? Tele van szénhidráttal a joghurt és a gyümölcs. Érted, miért hízol? Miért nem lehet egy normális étrendet összeállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!