Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha levesen, joghurton és...

Ha levesen, joghurton és gyümölcsön fogok élni mennyi idő alatt fogyhatok le 8-10 kg-t?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, mert nem tudok lefogyni, sőt, mióta fogyózok (1 hete) hiztam...

2015. nov. 27. 05:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha joghurtot és gyümölcsöt ennék állandóan mindig éhes lennék a sok cukor miatt. Amellett hiányzik a fehérje.
2015. nov. 27. 23:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Jól van, nem kell rögtön kiabálni. Ha felteszek egy kérdést, azt azért teszem, mert nem vagyok vele tisztában. Azt hittem a gyümölcs csak jót tesz a szervezetnek, mert minden nap kellene fogyasztani. A levesben pedig van hús, ezért gondoltam, hogy a fehérjével sem lesz baj ilyen téren. Hetente 1x-2x fogyasztok halat. Mennyi fehérjét kellene fogyasztanom? Vagy egyáltalán mit egyek, mert ha olyan étrendeket próbálok összeállítani, amit a neten látok, nem fogyok, esetleg tartom a súlyom. Egyébként nem vagyok annyira kövér, csak régebben mindig vékony voltam, semmitől sem tudtam hizni, aztán hirtelen nőttem egy kicsit és felszedtem 12 kilót, azóta is próbálok lefogyni és alig eszek valami olyat, ami egy kicsit is zsírosan étel, hizok.
2015. nov. 28. 05:23
 13/14 anonim válasza:

Látod drágám?

Sok agresszív felnőtt! Brrrrr..

Mért nem segítetek inkább neki? Már aki ért hozzá, sok okoskodó.

Pl. a joghurtnak is van fehérjetartalma és igen is jó a jótékony bélbaciknak, plusz hogy felszívódjanak az egyéb tápanyagok és a immunrendszer erősítése miatt is jó.

Magasabb fehérjetartalmú zöldségek pl: lencse, bab, borsó, zöldbab.

A húsok esszenciális aminosavat tartalmaznak, amit a szervezet nem tud előállítani, ezért kell a tápanyaggal bevinni.

Magas fehérjetartalmú húsok: csirke, marha, lazac

És eszel leveseket is, nemde? Ügyes vagy.

Én amikor elhatároztam, hogy fogynék, akkor csak a szénhidrátokat száműztem és minden mást ettem, mindent.

Tehát nem ettem kenyeret, péksütit, sütit, csokit, de minden mást igen és 1 hónap alatt 5 kg-ot fogytam.

2015. nov. 28. 13:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ. :)
2015. nov. 28. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!