Titeket nem puffaszt a gyümölcs?
Figyelt kérdés
Diètázom, ès úgy szoktam hogy suliba dèlelőttönkènt almát ès banánt viszek. Most szünetben kb nem ettem egyikből se nagyon, de ebben a 2 napban hogy ezt ettem dèlelőtt felpuffasztott. Tudom hogy a banán puffaszt meg minden, de akkor minek mondják mindig hogy sok gyümölcsöt kell enni fogyókúránál, amikor köztudott hogy sok cukrotn is tartalmaznak?2016. jan. 5. 23:08
1/5 anonim válasza:
Nem kell gyümölcsöt enni fogyókúránál, sokat pedig inkább ellenjavallt, persze nyilván van, akinek az jó.
Engem nem puffaszt, csak éhes leszek tőle, nagyon sok pedig megárt a sok cukor miatt, elszoktam az olyasmitől. Szeretem a gyümölcsöt, de ritkán eszem belőle sokat. A fogyásomhoz jobb, ha egyáltalán nem eszem (s a szénhidrátdús zöldségekre is óvatosan nézek), de ez emberfüggő.
2/5 anonim válasza:
Nem. Engem a zöldségek puffasztanak. Mondjuk nem ilyen kis mennyiség, hogy egy-egy darab. Hanem mondjuk egy saláta, főételnek.
Nem kell egyébként sok gyümölcsöt enni. Semmiből sem kell sokat enni :)
De napi 1-1 darabtól semmi bajod nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Engem is puffaszt. Multkor megettem egy almát és egy narancsot és tele voltam, utána meg éhes lettem. És a cukor miatt tényleg nem nagyon ajánlott fogyókúrához.
4/5 anonim válasza:
Gyümölcsök egyáltalán nem, viszont minden nyers zöldség igen.
5/5 anonim válasza:
Nem puffaszt. Sőt, engem pl. a szilva meg tud hajtani, minél többet eszem, annál jobban. Engem a szénhidrátdús kaják telítenek meg (pl. sok kenyér) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!