Hogyha ez a reggelim, akkor ehetek meg gyümölcsöt a nap folyamán? (lent! )
Márpedig pl. nekem a ketogén vega étrend az igazi :D Szénhidrátdúsan csak elhízni tudok, fogyni semmiképp.
Nyilván van, aki máshogyan működik, de a lowfat vegánok agymenéseit már a youtube-on is unom, nem fogják fel, hogy van, aki beteg lenne az ő cukorfalat kis étrendjükön...
A normális vegánokat speciel kedvelem, a zsírra alapozó vegánokat főleg, de csak ha nem beszélnek butaságokat, mert arra bizonyára ők is képesek, minden táplálkozási csoportban vannak fura elemek.
Kérdező, ezt neked kell eldöntened, kitapasztalnod. Csak mert sok cukrot viszel be, még nyilván fogyhatsz, de van, akit ez csak éhessé tenne, így fogyáskor célszerű lenne kerülnie. S van, aki nem szereti az inzulincibálást (a gyümölcsökben glükóz is jócskán akad, a gyümölcslé pedig extra gyors felszívódású).
Ha neked jó így, akkor nekem szavam sincs. Igaz, én kedvelem a gyümölcsöket, ezen az életmódom sem változtat.
Akkor gond még a sok gyümölcs, ha emiatt nem jut a fontosabb tápanyagokra. Mert a cukor, ugye, pont nem kell. A zsír és a fehérje viszont esszenciális tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!