Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok szeretném...

14 éves vagyok szeretném magam jobban érezni?

Figyelt kérdés

14 vagyok kb 60kg és nem érzem magam túl jól a bőrömben:Mostanában saját kaját viszek magammal a suliba ebédre és ezekben nincs tészta, lisz, krumpli,rizs de sok zöldség. Otthon általában nem eszek kenyeret hanem gyümölcsöket és salátákat. Szeretném, a kenyeret teljesen kivonni az életemből ,de nem tudom hogy mit vihetnék szendvics helyett a suliba tízóraira.Ez az eggyik problémám

A másik kérdésem meg az hogy milyen sportokat, tornákat végezzek amiket otthon is el tudok végezni?

Lécci a gonoszkodástól kíméljetek és ne szadizzatok!!

2015. nov. 25. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Vigyél gyümölcssalátát a suliba.

Ha otthon van futópad akkor fuss azon.

2015. nov. 25. 18:27
 2/4 anonim válasza:
(natúr) yoghurt, keksz, gyümölcs, müzliszelet, saláta, illetve úgy tudom, a teljes kiőrlésű kenyér nem hizlal, csinálj abból szendvicset.
2015. nov. 25. 18:27
 3/4 anonim válasza:
Szia! Azt jól csinálod, hogy próbálod kivonni a lisztet az étrendedből, de attól még használhatsz rizs lisztet, gesztenyelisztet, graham lisztet meg még sok mást. Ezek is ugyanolyan finomak. A krumplit meg a rizst nem muszáj teljesen elhagyni, mert azok nem egészségtelenek, csak mértékkel. Szendvics helyett vihetsz gyümölcssalátát, akár csak egy almát, vagy ha muszáj szendvics akkor is teljes kiőrlésű kenyérből, és mondjuk salátával. Vagy pedig egyszerűen ne vigyék. Nem fogsz éhezni, ha rendesen reggelizel. Azt pedig nem tudod megoldani, hogy otthon ebédelj, mert kell a meleg étel minimum egyszer egy nap. Sportnak jó a futás is, biciklizés, fitnesz terem, otthon gyakorlatok vagy valami. Ha érdekel bővebben írj priviben
2015. nov. 25. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem mostanában a youtube vidik adnak jó ötleteket. Rengeteg "healthy food" van bár a legtöbb vegán, legalább is én szinte csak olyanokkal találkozok

Pl ez: https://www.youtube.com/watch?v=tk5XLWxYQyk

Ha nem vagy jó angolban alul még külön le is van írva

A sport tök mindegy, ami megtetszik. Én pilateseztem

2015. nov. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!