Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimias vagyok. Tegnap óta...

Bulimias vagyok. Tegnap óta vér is távozik a szervezetemből. Mit jelenthet ez? A szüleimnek nem szólhatok mert akkor rájönnek.

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 22:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
Helyreigazìtàs a nyelvtanhuszàroknak *fej
2016. jan. 17. 09:01
 42/45 anonim válasza:
100%
Az étkezési zavarral küzdők szeretik, ha sokat és aokan foglalkoznak velük. Valójában fel szeretnék hívni a világ figyelmét arra, milyen rémisztő állapotban vannak. Ugyanakkor ezt az állapotot látszólag meg szeretnék szüntetni. Kétségtelenül nagy bajban vannak, de voltaképp ez is a céljuk: figyelmet generálni, elérni azt, hogy minél többet törődjenek velük. Itt a szülők szerepét szeretném egy kicsit megnézni: lehetetlennek tartom, hogy egy valóban jó gyerek-szülő kapcsolatban ne vennék észre a jeleket, a "segélykiáltásokat". Egy bulimiás (igaz, esetleg titokban) evésrohamokat produkál, és ez akár észrevehetetlen is marad, de vajon az maradhat-e a hányás? Tudniillik a beteg evés után szinte azonnal igyekszik kihányni az ételt, és emiatt gyakran ott hagyja a családi étkezést. A hányás sem hang nélküli tevékenység. Ha már vérzés lépett fel, akkor ennek már huzamos idő óta kell tartania. Kastélyban élnek? A beteg ezen kívül nem bűntudatot érez, hanem tudat alatt büntetést oszt: azoknak szánja, akiknek sosem volt igazán fontos. Hihetetlenül ravasz, bonyolult, lelki alapú betegségről van szó, amely évente egyre több áldozatot szed. Ez a kislány most minket dolgoztat, és úgy látom, sikerül is neki. Valójában komplex orvosi-pszichológiai /azon belül családterápiás/ segítségre van szüksége.Én már írtam neki őt személyesen megszólító üzenetet, többet nem írok. Rajta áll, hogy eldöntse: valóban szeretna-e magán segíteni,vagy belehal egy tragikus szerepjátékba.
2016. jan. 18. 10:29
 43/45 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ugye élsz még?
2016. márc. 21. 23:48
 44/45 A kérdező kommentje:
Igen,élek.!! :) 43kg vagyok,jobban érzem már magam
2017. febr. 10. 23:00
 45/45 anonim ***** válasza:
Hála az égnek, további gyógyulást kívánok, mert tudom, hogy nem könnyű, én is 21 éves koromra lettem jól teljesen, és 14 évesen kezdődött.
2017. febr. 12. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!