Rendben, nem az en dolgom. De azert azt tudd, h komoly bajban vagy, komolyabb, mint hogy kover lennel.
Ha vert hanysz, akkor megserult a nyelocsoved, magyarul szethanytad magad, a nyelocsovon sebek, hegek vannak, barmikor elofordulhat, hogy belehalsz a sajat hanyadekodba. Volt mar ilyen a vilagon, nem tul eredeti halal, annal gazabb.
2015. dec. 19. 08:25
12/45 anonim válasza:
de 17 èves vagy,senki nem kènyszeríthet,hogy sokat egyèl. inkább egyèl mèrtèkkel. de egyszerubb bezabálni aztan kihanyni? igen,ha nem hagyod abba ès nem fordulsz orvoshoz,bele is halhatsz. van fogalmad róla,hogy a gyomorsav milyen erős?a gyomor falát nem marja szèt,mert egy anyag megvèdi tőle.de a tobbi szervben nincs ilyen,siman szètmarta a nyelőcsöved.
komolyan nem èrtem mire jó ez.
ès 17 èvesen elmehetsz orvoshoz egyedül is.na meg van sztk pszichológus, az ingyenes!
2015. dec. 19. 09:27
13/45 anonim válasza:
Mennyi barom baz.dmeg . :D Csak azért írtma, h olvashassam a válaszokat, pont leszarom a lepontozást. Jókat röhögök itt a gyökereken. Titeket mit foglalkoztat, ha meg akar dögölni? Ezt hívják természetes szelekciónak, a gyengék kihullanak.
2015. dec. 19. 09:47
14/45 anonim válasza:
látod kérdező ,jól behülyitett a média... vékony lenni mindenáron még ha belehalsz is hát jó max 2éved van.. de az előzővel egyetértek, természetes szelekció.
2015. dec. 19. 09:55
15/45 anonim válasza:
Halottként hogyan fogod érezni, hogy jajj de szép vékony vagy? Nevetséges :'D És őszintén kívánom neked a fájdalmas halált. Nem tudlak sajnálni, max a szüleidet.
2015. dec. 19. 18:46
16/45 anonim válasza:
nyugi ez betegség ,én csak sajnálni tudom szegényt:( RIP
2015. dec. 19. 19:04
17/45 A kérdező kommentje:
Utolsó,Nagyon aranyos vagy.!!😊 Köszönöm Neked és a pozitív válaszolóknak.
2015. dec. 19. 19:38
18/45 anonim válasza:
Szülő is vagyok és pszichológus is. Te életveszélyben vagy, és ha meg szeretnél halni, jó úton haladsz. Bocsáss meg a brutális nyíltságért. Keress sürgősen egy jó belgyógyászt és egy pszichológust, mielőtt visszavonhatatlan történik. És ugyan nem tudom, miért bünteted ilyen súlyosan a szüleidet, de átgondolhatnád, hogy neked mit jelentene a gyerekedet elveszteni tíz kiló plusz miatt, amelyet egyébként diétával nem túl sok idő alatt természetes módon is leadhatsz.
2015. dec. 20. 09:25
19/45 anonim válasza:
Milyen magas,és hány kg vagy ,hogy ennyire fogyni szeretnél?Biztos hogy megéri kockáztatni az egészségedet?
2015. dec. 21. 06:26
20/45 anonim válasza:
Ha bulimiás vagy, és teletömnek étellel,akkor meg is hallhatsz. De ha nem kezeled ezt a problémát, akkor is meg fogsz halni idő előtt. Szóval ha le akarsz fogyni, azt nem ennyire drasztikusan kell csinálni. A mozgás az első. Sok sport,és le fogsz fogyni! Ne vond meg az ételt a szervezetedtől! Fordulj egy dietetikushoz! De azt ne csináld amit eddig csináltál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!