Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimias vagyok. Tegnap óta...

Bulimias vagyok. Tegnap óta vér is távozik a szervezetemből. Mit jelenthet ez? A szüleimnek nem szólhatok mert akkor rájönnek.

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 22:06
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
100%

Ha nem mész el orvoshoz, biztos rájönnek ha összeesel az utcán és kórházba kerülsz.

Problémát jelent, nem normális ha vér jön belőled a menstruációt kivéve...

Az orvos nem fogja elmondani a szüleidnek akkor sem ha nem vagy 18. Ha kezelés kell, akkor más a helyzet,de ha nem cselekszel rossz vége lesz.

2015. dec. 18. 22:25
 2/45 A kérdező kommentje:
A hasfájás is közrejátszhat?
2015. dec. 18. 22:34
 3/45 tetro ***** válasza:
100%
Figyelj, ha már vért hánysz, akkor nagyon komoly a helyzet. A szüleid szeretnek, ha meg tudják majd együtt túl lesztek rajta, de neked most lépned kell. Egy életre tönkre teheted a szervezeted, és nagyon kicsi az esély, hogy magadtól le tudsz állni. Mond el, mielőtt komolyabb baj lesz. Tudom most úgy tűnik összeomlik a világ, de a francokat. És évek múlva nagyon fogod bánni, ha tovább húzod.
2015. dec. 18. 22:51
 4/45 anonim ***** válasza:
59%
És a szüleid semmit sem sejtenek?kérj segítséget mielőbb bárkitől akiben megbizol.hany éves vagy?
2015. dec. 18. 22:56
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tönkretetted a nyelőcsövedet. Meghalhatsz felőlem 5 év múlva, de ha téged érdekel az életed, vagy az, hogy ezzel a szüleidet is tönkre fogod tenni akkor orvoshoz fordulsz, valószínűleg még nem vészes annyira a helyzet, hogy az visszafordíthatatlan legyen. De te tudod
2015. dec. 18. 22:58
 6/45 A kérdező kommentje:
1,5 éve voltam anorexiás,jártam pszichológushoz,a szüleimnek nagy fájdalmat okoztam ezzel,megígértem nekik hogy nem csinalok ilyet tobbet,most bulemias lettem,mindennap hányok..előttük mindig eszek,persze csak ebédet,utana kimegyek "levegőzni".Iskolában is hányok,tavaly elájultam,kórházba kerültem... 17 éves vagyok
2015. dec. 18. 23:24
 7/45 anonim válasza:
59%

Az első vagyok.

Egyértelműen köze lehet hozzá, de ezt orvos tudja megállapítani, kezelni.

Ahogy kivettem az írásból, nem akarsz leállni a dologgal, a szüleid fájdalma elsődleges azzal szemben ami fájdalmat okozhatsz nekik a jövőben.

Hol az életösztön ?

Azért is tudniuk kell a szülöknek róla, mert valószínű hogy kellhet pszichológiai, pszichiátriai kezelés, terápia, ahol a szülöket bevonva próbálják a kiváltó okot kezelni.

Mert nyilván nem az az igazi ok hogy vékony akarsz lenni önmagáért a vékonyságért....

Azt mondom inkább most legyen túl az ember ilyeneken , ha már kell, mint később gyerekek mellett, elbaltázott házassággal, komoly pszichés problémakkal, esetleg a gyerekek lelki nyomorgatásásval, hogy teljes életet tudj élni es tudd hogy ki vagy es mit akarsz, vagy mit nem akarsz.

2015. dec. 18. 23:44
 8/45 anonim ***** válasza:
59%

Itt most az életedről van szó! Szólnod KELL nekik! De ha nem is szólsz, akkor is magadtól mindenképp orvoshoz KELL fordulnod. Már nem vagy annyira gyerek, hogy ne mehess el egyedül, de ha kicsit is van benned még vágy, hogy élni akarj, akkor ezt megléped! Menj a háziorvosodhoz, de mivel hétvége jön, akár az ügyeletre is minél hamarabb, mert nagyon komolyan mondom, ha már véreset hánysz az nagyon nagy bajt jelenthet! Nem akarlak szándékosan riogatni, de neked most valószínűleg az se árt ahhoz, hogy kicsit magadhoz kapj! Az is lehet hogy ha tovább erőlködsz, és hánysz bármikor végzetes nyelőcső/gyomorvérzésed lesz, és akkor majd ,,megtudják a szüleid". Lehet, hogy kegyetlennek tűnik amit írok, de gondolkodj el: Mégis mi a jobb?! Ha elmondod a szüleidnek, kicsit lecsesznek esetleg, elmentek orvoshoz, kerestek együtt segítséget, (mert itt most már rákényszerülsz,) és jó kezekben leszel, vagy ha egyszer csak majd rád találnak a wc-n holtan?

Erre sajnos nagy az esély, ha nem állsz le.

Viszont most azt érezheted mindenki ellened van, de hidd el, ha sikerül magadat kihozni ebből és meggyógyulsz, egyszer még nagyon hálás leszel mindenkinek aki segített benne, és legfőképp magadra lehetsz nagyon büszke majd, hogy sikerült egy súlyos betegséget leküzdened. Tapasztalatból beszélek. Én is bulimiás voltam 4 évig, és nagyon nagy szerencsém volt, hogy a családom, és a barátaim tudták, és nem hagyták, hogy végleg tönkre tegyem magam, mert az ő támogatásuk nélkül most valószínűleg nem itt írnék.. Nekem szerencsére nem jött fel vér soha, pedig naponta többször csináltam, viszont volt, hogy majdnem kiszáradtam. A fogaim tönkrementek, a gyomrom is, és nagyon soká jött rendbe a bőröm is... Ez lett az eredménye, amit valószínűleg életem végéig szívhatok. De nagyon nagy mázli, hogy komolyabb baj nem lett, szóval ebbe gondolj bele, hogy életre szóló következményekkel kell szembe nézned, és minél később tudsz leállni vele annál rosszabb. Kérlek keress segítséget, ne hagyd hogy felőröljön ez a szemét betegség! Én őszintén remélem, hogy sikerül meggyógyulnod, és újra teljes életet élned!

2015. dec. 19. 01:19
 9/45 anonim ***** válasza:
43%
Halj meg nyugodtan,ha ennyi eszed van.Lassú szenvedős halálod lesz,de te választottad.Idióta.
2015. dec. 19. 05:18
 10/45 A kérdező kommentje:
Ha szólok nekik soha nem leszek vékony..nem bírnám ki azt,hogy teletömjenek élelemmel.
2015. dec. 19. 07:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!