Bulimias vagyok. Tegnap óta vér is távozik a szervezetemből. Mit jelenthet ez? A szüleimnek nem szólhatok mert akkor rájönnek.
Azonnal szólj a szüleidnek! Ők a családod. Biztosan megértőek lesznek veled kapcsolatban és csak segítséget fognak nyújtani neked és támaszt!
Ez mellett menj orvoshoz.
Mi baj származhat abból ha a szüleid tudnak róla? SEMMI!
Mint olvashatod a nyelőcső nyàlkahártya megsèrült a hányástól....az egèszsèg fontos+ lusta disznó vagy és félsz....minimum 55-60kg-nek kène lenned.
lusta vagy, mert fel sem merül benned, hogy esetleg sportal tartsd magad kontroll alatt, meg valszeg szüleid sem hízlalnának 70-ig, ha látnák, hogy stabil 60 vagy (és szexy valszeg, mert a csonton nincs mit fogni aranyom).
Az evès amúgyis öröm, ès nèha olyan jó lezabàlni...én 172 ès már èvek óta stabil 66-69 kg vagyok..(most èppen 69,2kg), mert itt a zabálás ideje.
Ilyenkor tudatosan keveseket eszek majd, meg a szokásos módon a gyalogaebessègen vagy 120, illetve minden alkalmat megragadok, hogy dolgoztassan magam..
De neked most híznod kell ès nem azon agyalni, hogy "úristen mi lesz ha a szüleid"....azt már ott elbasztad, hogy bulémiás lettél, függetlenül attól, hogy tudják vagy nem....ha nekik akarsz megfeleni, akkor eszel ès direktbe soha nem hánysz többet, ha az elbaszott psihèdnek, akkor meg folytatod ezt az önpusztítást....ha meg magadnak, akkor rájössz, hogy a szüleid csak az egèszsègedet fèltik ès NEKED akarnak csak jót.....de mindegyis, mert hiába kopogtatom a mobilom kèpernyőjét így karácsony reggel, mert ha az előttem szólókra nem hallgatsz, akkor rám se fogsz...legalább ajáld fel a tudománynak, ami megmarad a vègén....
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!