PLS! 120kg 21/L 2 év mulva 50-65kg szeretnék lenni. Tudnátok segiteni?
1. Az első célod legyen a fogyás!
aztán majd, HA lefogytál, CSAKIS AKKOR gondolkodj az izomépítésen! Ha egyszerre két célt is kitűzöl, akkor biztos, hogy veszett ügy! Gondolj csak bele!
Megkérdezhetem mi vezetett az elhízásodhoz? Hogyan lettél 120 kg?
Szia. Igaz, végig olvastam, amiket itt írtak.. Felesleges fehérjeport venned, ne költsd még a pénzed rá.. Gyűjtögesd azt a pénzt, vegyél belőle egy igazán kényelmes futócipőt, amibe le tudsz majd menni sétálni, amibe úgy érzed szárnyalsz.. Járj sokat sétálni.. S egyél kevesebbet..
Igaz ami igaz, én "csak" 95kiló voltam, a 160centimre.. És semmi mozgást nem végeztem azon kívül, hogy elsétáltam a buszig, elmentem tanulni, aztán hazamentem, ettem, feküdtem. Én bevallom, ettem fehér kenyeret, chipset, csokit. Nem kellett semmivel foglalkozni.. Tavaly eldöntöttem, h ez így nem jó.. Csak azzal h kevesebbet ettem, bicikliztem, sétáltam, kocogtam, ugrálóköteleztem, leg magicet használtam, őszintén 30kilót fogytam. És mai napig eszem a fehér kenyeret, mert imádom, de nem viszem túlzásba.. És most kezdek el igazán tornázni.. Mivel folyamatosan, nem egyszerre mentek le a kilók, csak egy nagyon kicsit látszik h régen el voltam hízva. Ja és én is hallottam róla, 40kiló fogyás felett fizeti a tb a bőr plasztikás dolgokat, ha elmész a háziorvoshoz...
Szia!
Én 90 kilóról fogytam 64-re, 3 hónap alatt, kemény munkával és kitartással!
Én nem használtam fehérjeport, azonban meg kell legyen a testsúlykilogrammonkénti 2-3 g fehérje és 2g szénhidrát.Fehérjeport akkor érdemes használnod, ha nem tudod szilárd táplálékkal bevinni ezt a mennyiséget.
Én azt javaslom neked, hogy menj el egy szakemberhez és csináltass étrendet, ez tényleg megvan 3-4 ezer forintból.Bár magadnak is el tudnd készíteni, szerintem annyi tudásod még nincs ehhez.Az edzésről annyit, hogy egyelőre csinálj aerob típusú mozgásokat(a pulzusod ne menjen 130 felé, akár úgy is ellenőrizheted, hogy lihegj, de tudj összefüggően beszélni közben), mert ezek égetik a zsírt, az ennél magasabb pulzus szám már kardió, ami már az izmot építi le.Minimum 40 perc legyen, ha lehet minden nap, de 1 óránál nem kell több legyen.NAGYON fontos, hogy folyamatosan mozogj, ne állj meg közben, pl séta.De elmehetsz akár úszni is.
Ilyen súlyból rettentő gyorsan le fogsz fogyni kb 90-re, főleg ha tényleg betartod a diétát és a mozgást.
Amikor már könnyebben mozogsz, akkor kezdj majd el súlyzós edzéseket végezni.Kell az izom, de az izom felszedése sajnos zsír felszedésével is jár, és ilyen súllyal most inkább a zsír leadása legyen a cél az egészséged érdekében!
Remélem, tudtam segíteni! :)
"Figyi egy nap zoldseg egy nap gyumi"
Egy nap nincs a hiánybetegségeknek és egy nap pofon, hogy kimenjen a fejedből ez a hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!