Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » PLS! 120kg 21/L 2 év mulva...

PLS! 120kg 21/L 2 év mulva 50-65kg szeretnék lenni. Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
2016.01.01. én kezdem. és ha sikerül 2017.12.31. én fejezném be. Segitséget szeretnék kérni mindenbe fehérje por is venni szeretnék meg sportolni is. Az étkezésemet teljesen ki szeretném cserélni. Most már tényleg mindent el szeretnék követni h le fogyjak. Mindezt zsirbol szeretném :)
2015. dec. 15. 23:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
A kv koffeintartalma növeli a szervezeted kcal igényét ami könnyebbé teszi, hogy alatta maradj, nem sok hasznosabb dolog van szigorúan fogyás szempontjából, mint a koffein, persze nem szabad vele túlzásba esni, mert nem játék... Ha meg még cukrot is teszel esetleg bele, akkor sem azon az 1-2gramm szénhidráton múlik akármi a napi kcal mennyiséghez mérten...
2015. dec. 16. 12:18
 32/50 anonim ***** válasza:
78%

Bírom, hogy az összes kövér, akit ismerek, mind utálja a kenyeret, nem eszik sok sütit, üdítőt, stb.

Akkor mégis mi a fenétől jött rájuk 120 kiló?

"Izma mindenkinek van".

És? Nem mindegy, mennyi, s neked baromira a fogyásra kéne koncentrálnod, nem a fehérjével meg a pénzzel jönni.

A séta ingyen van, a kevesebb kaja is kevesebb pénz.

S ha 2017 dec 31-én abbahagyod, mi lesz? Visszahízol?

2015. dec. 16. 14:39
 33/50 A kérdező kommentje:
nem szeretném abba hagyni utána maradok egészséges. és igen a mitöl hiztam el igen mi kövérek utáljuk a kenyeret de pont miatta hiztunk meg és pont ez miatt utáltuk meg én többször fogyoztam sikertelenül pénz nélkül nem állok neki még1x ha tudom h reménytelen. tehát fogyáshoz pénz kell tiztában vagyok vele mert egy pörköltös tészta felét hiába eszem nem fogok fogyni max a 40kg izmombol amit nem szeretnék elveszteni.
2015. dec. 16. 16:55
 34/50 A kérdező kommentje:
amugy meg hiába adom le az izmomat ha szép és fitt alakot szeretnék elöbb utobb vissza kell szednem és ott vagyok ahol a part szakad
2015. dec. 16. 16:58
 35/50 anonim ***** válasza:
43%
120 kg túlsúlyból leadni nem kell pénz. Már most kifogásokat keresel.
2015. dec. 16. 18:28
 36/50 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, neked meg az jusson be egyszer, hogy nem nekünk gyártod a kifogásokat, hanem magadnak. Minket nem érdekel a te egészséged, sem a közérzeted, sem az életminőséged. Nem mi nyomunk pont kétszeri annyit, mint ideális lenne és nem is mi szégyenkezünk emiatt. Ha nem fogadsz meg tanácsokat, lelked rajta, de ne próbálj már úgy tenni, mintha te tennél nekünk szívességet azzal, ha a sok hasznos tanács közül véletlenül megfogadsz egyet kettőt. Értsd meg, ez nem nekünk fontos. Keresd a kifogásokat, nem a mi életünked teszed tönkre. Részemről ezt befejeztem. Annyit azért tegyél meg kérlek, hogy ne legyél diabeteses és került az érrendszeri betegségeket is, mert többek között az én tb-mből fizetik a hozzád hasonló hozzáállásúak inzulinját, meg az érműtétetek többmilliós tételeit.
2015. dec. 16. 18:47
 37/50 A kérdező kommentje:
utolso legyél már meg sértve még jo h nem az mondod h dögöljek meg -.-"
2015. dec. 16. 18:52
 38/50 anonim ***** válasza:

" tehát fogyáshoz pénz kell tiztában vagyok vele mert egy pörköltös tészta felét hiába eszem nem fogok fogyni"

De igen.

Teljesen es totalisan tevuton jarsz. Neked NINCS izomzatod, amibol lenyegesen fogyni tudnal. Kevered a dolgokat, de nagyon.

2015. dec. 16. 19:48
 39/50 A kérdező kommentje:

tegnap a következö szer el fogyot:

[link]

tudtok még ilyet mondani ami árban jo a kiszereléshez képest?

2015. dec. 17. 08:27
 40/50 A kérdező kommentje:

azt kértem h segitsetek nem azt h le beszéljetek a szándékomrol [link]

elöbb nézzétek meg és utána irjatok mert igy látni fogjátok h miért akarok annyira fehérjézni amugy meg sportolni is fogok és már kiszemeltem néhány gyakorlatot de h be melegitseg böven elég a bicaj.

amugy meg elfogyott az a tejsavo fehérje ugy h vissza áltam soypro ra de ha tudtok mondani gazdaságosabbat azut meg köszönöm vevö vagyok mindenre

2015. dec. 17. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!