PLS! 120kg 21/L 2 év mulva 50-65kg szeretnék lenni. Tudnátok segiteni?
Most csak azért írok ide, hogy 2 után megtaláljalak, aztán majd írok egy kisregényt privátban, meg mellékelek egy előtte -közben :D képet, utána még nincs.
120kg-90kg 30/f
Hagyd mar ezt a feherje izet, neked semmi szukseged ra.
Elso korben ekkora tulsulynal boven eleg ha rendbe rakod a kajadat, es elkezded szamolni vagy a makrokat vagy a kaloriakat.
Az elejen sportnak boven eleg a seta is, 120 kilosan ugysem fogsz komoly aerobot csinalni.
Soypro árán vehetsz akár ilyet is:
most úgyis akciós. A fehérje pedig igen is fontos, akár milyen idióták irogatnak ide. Gyorsítja az anyagcserét, elveszi az étvágyat, és ha megkívánsz valami édeset, megiszol 1 ilyet, van az egészbe összvissz 100 kcal, és mégse szénhidráttal tömted magad, hanem fehérjével. Olvastad a Sárga Kapszula c. könyvet? Tedd meg, ha nem. Szobabiciklit ajánlanám, az nem terheli az izületeket.
jelenleg nincs pénzem elkezdeném de max éhezni tudnék azt pedig soha többet a boxot meg ne ocsárold mert ha elérek egy bizonyos suly v ha már inkább érzem h mehetek akkor be iratkozok valahova a szoja fehérjét csak kiprobálom ha nem tenném honnan tudnám mit tesz? nem vagyunk egyformák és mondtam h ha izmot hizok nem baj de nem az az elsödleges cél.
nem akartam le irni h miket olvastam.:
-shop builder
-Sárga kapszla
meg már nem tudom milyen weboldalak
Amugy a kaloriabázist használom és ott is olvasgattam sok mindent. És nem kéne fikázni mert nem tudom milyen sporttal kezdjek. Nem lehet mindenki él sportolo...
lelki problémáim fele meg a sulyom miatt van nem cseszegetni kéne hanem segiteni mert szerintem ezd kértem nem az elöbbit... -.-
(ezt neked irtam 10. !!)
Kedves 13. :)
végre van aki megértette h miért is szeretném a fehérjét annyira :) köszönöm
Igen olvastam a Sárga kapszulát. És a Shop builderen a zsirégetös cikket. Ezért tudom nagyábbol az étel részét. Korábbi kuráim miatt (persze eredménytelenül) azt is tudom h viz bevitel 2-3 L mentes viz legyen v csap viz mert a szénsavas nem tesz jot :)
A fehérje kapcsán meg tényleg nem tudom h mi micsoda igy nekem teljesen mindegy melyik csak olcso legyen :)
Kaloriat szamolni meg setalni NEM KELL PENZ.
A kifogasokat keresed csak.
Kifogásokat keresel.
Nem kell ahhoz pénz, meg fehérjepor, hogy ekkora súlyból elkezdj fogyni.
Ami miatt ekkorára híztál, ahhoz is pénz kellett, egyél kevesebbet, meg ne sütit, kólát, stb.
Izommegtartás, milyen izom, ha eddig semmit nem sportoltál, viszont rengeteg extra súly van rajtad??
S ekkora súlytömeggel először sétálj, jógázz, pilatest csinálj, ússzál.
A többire nem nagyon leszel még képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!