Ha valaminek nagyon örülök, vagy valaki megbánt el kezdem magam vagdosni. Pár perc múlva pedig megbánom amit tettem. Sok ideje van ez így és csak egy barátom tudja, de segíteni ő sem tud. Hogyan próbáljak meg leállni ezzel?
Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 18:27
1/1 anonim válasza:
Én már 3 éve vagdosom magam ,de már egyre ritkábban.Miután mégis megteszem büntudatom van.Amikor vágyat érzek arra,hogy bántsam magam mindig próbálom elterelni a figyelmem pl.:zenét halgatok jó hangosan vagy leadom a dühöm azzal,hogy pl. a párnát ütöm,ha pedig ezek nem segítenek megpróbálom olyan helyzetbe hozni magam,hogy ne tudjam megvágni magam pl. le megyek a szüleimhez elöttük pedig télleg nem akarom és nem is fogom csinálni.Ha ezek se segítenek esetleg menny el sétálni,hogy kitisztuljon a fejed és ha megbántanak akkor próbálj meg nem foglalkozni vele(mindenki magából indulki)Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!