Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » PLS! 120kg 21/L 2 év mulva...

PLS! 120kg 21/L 2 év mulva 50-65kg szeretnék lenni. Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
2016.01.01. én kezdem. és ha sikerül 2017.12.31. én fejezném be. Segitséget szeretnék kérni mindenbe fehérje por is venni szeretnék meg sportolni is. Az étkezésemet teljesen ki szeretném cserélni. Most már tényleg mindent el szeretnék követni h le fogyjak. Mindezt zsirbol szeretném :)
2015. dec. 15. 23:26
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

azért ne ugy képzeljetek el h ágyba fekve tömöm a hotdogot meg a hambit :D

az üditöket nem szeretem alkalmankén meg iszok max 2pohárral szüli név nap kari

sütit se mindig eszek most csak hetente v 2 hetente 1x van itthon kenyeret minden mértékbe utálom

sétálni igaz nehézkesen tudok ezért kezdek biciglizéssel mert azt szinte bármilyen mennyiségben tudom végezni :)

aztán ahogy halad az idö váltok át sétára majd fokozatosan kocogásra és egy idö után szeretnék futni :)

de az még nagyon messze van

2015. dec. 16. 09:16
 22/50 A kérdező kommentje:
amugy meg 12. minden embernek van izma mert ha nem lenne mi most nem tudnánk irni valakinek nagyon kevés valakinek nagyon sok valakinek fele fele de mindenkinek van izma ;)
2015. dec. 16. 09:18
 23/50 A kérdező kommentje:
az utolsot 21. nek szántam bocsi
2015. dec. 16. 09:18
 24/50 anonim ***** válasza:
82%

Én 95 kilóval kezdtem júliusban. Nekem sincs pénzem, de elegem lett, hogy alig 160 cm magassággal ilyen kövér vagyok. Nekem eszembe sem jutott a fehérjepor szedése, mert úgy voltam vele, hogy ha a sok háj lemegy akkor a rendszeres sport segít némi izmot adni. Kalóriabázis segítségével ami nem nagy ördöngösség, lefogytam eddig 78 kilóra. Még mindig nem eszem fehérje kiegészítőket, de már alakulnak az izmaim is. Nem bokszolok, de járok konditerembe.

Nem bántásból. De szerintem te most is kudarcot fogsz vallani. Mert azt hiszed pénz kell a fogyáshoz. Nem kell pénz..hiszen enni eddig is ettél, most csak csökkenteni kell az ételmennyiséget, és le kell mondani pár dologról. Ne egyél kenyeret, pékárukat, édességet, cukrokat.. Ha már ezt betartod lesz sikerélményed..

Azért gondolj arra, hogy van oka annak hogy 120 kg lettél..és biztos nem azért mert párolt zöldséget ettél sült lazaccal..

2015. dec. 16. 09:31
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó a januári kezdés. Addig is elhagyhatod a kenyeret, tésztát, vezesd a kalóriabázison a mostani étkezéseidet, hogy lásd, pontosan mi a baj a mostanival. A bringázást jobbnak tartom, mint a boxot....bár a boxról nem túl sokat tudok, de a bringázásról igen. Ha megkívánod az édességet, egyél inkább 85%-os csokiból egy kockát. Nekem ami még segített az a ch csökkentése, erre figyelek most ezerrel, és sokkal könnyebben fogyok. A körzeti dokidhoz is érdemes lenne elmenned, hogy regisztrálják a súlyodat, mert asszem 40 kiló fogyásnál támogatott a plasztika.Gyümölcs helyett én az útifű maghéjat használom, ez tömény rost, és szinte kalória mentes. Ebből ha étkezés előtt megiszol egy evőkanálnyit vízzel, bedagad a gyomrodba, és kevesebbet eszel majd. A fehérjeport én sem ajánlom még most az elején, ha tudsz bevinni elég fehérjét hússal és tojással. Olaj helyett kókuszzsír. Levesek (karfiol, karalábé, gomba, vagyy tárkonyos ragu leves...) olaj, liszt nélkül. Rakott dolgok is jók. Tejföl helyett joghurt. Cukor helyett eritrit. Felvágottak helyett sonka. A főzelékeket is sűrítheted az útifű maghéjjal. Én pld. vettem Dia wellnes csökkentett ch-s lisztet is, bár még nem használtam....ki tudja valóban csökkentett-e:)) Szóval szerintem ne költs fehérjeporra, hanem inkább pár alapvető élelmiszert cserélj le:)Sok sikert!:)
2015. dec. 16. 09:39
 26/50 A kérdező kommentje:

köszi 27es :) 15 böl csak 2en érzik ár a problémám xd még valaki? XDD

nektek meg tényleg köszönöm :D

2015. dec. 16. 09:58
 27/50 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért írta az egyik hozzászóló, hogy a box tré, szerintem nagyon jó sport, és a kérdező írta, hogy azt csak akkor kezdené ha már edzettebb lenne.

Kérdező. Én nem fogok írni semmit az elképzelésedből, inkább leírom egy barátnőm fogyását. Ő nálad is többet nyomott mielőtt belekezdett. Neki nem volt felállítva dátum, számára az volt fontos, hogy a szervezete fokozatosan szokjon hozzá egy egészségesebb életmódhoz. Első héten csak annyit válatoztatott az étrendjén, hogy mindenféle üdítő helyett vizet ivott, kávéjába nem tett cukrot. Következő héten bevezette, hogy naponta iszik 3 zöld teát, amit amúgy nagyon rühellt, de neki nagyon jót tett az emésztésének. Harmadik héten kiiktatta a gyorskaját, és ezzel egyidejűleg kezdett el sétálni fél órát 2 naponta (ő többet nem bírt). Következő héten kiiktatta az édességet is és a séta mellé plusz egyszer elment úszni. Utána olyan elvre váltott át, hogy napi 2 csaló kaját engedhetett meg magának, és ebbe már beletartozott a kenyér és tésztafélék is. Következő hét napi 1 csaló kaja, utána már csak heti 3, majd heti 1, és eljutott oda, hogy kiiktatott mindent. Ekkor kezdett el többet sportolni, mert már volt hozzá energiája. A rossz hírem az, hogy ennek már 3 éve és még mindig így táplálkozik. Nagyon ritkán enged meg magának csaló kaját, de azokon a napokon mindig tornázik valamit. Azóta amúgy futni is jár, insanityzik, kettlebellezik. Nem jár még kondiba, de tervezi. Most kb 56-57 kg, de mondjuk ő több volt mint te.

Ezzel én csak azt akartam neked mondani, hogy ilyen nagy súlyfeleslegnél sok apró válatoztatás is hozhat eredményeket, felesleges vele várni egy adott időpontig. A lényeg szerintem a fokozatosság.

2015. dec. 16. 10:58
 28/50 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat :)

Amugy az ilyen támogato hozzászolást le fotozom a telefonomba és igy legalább bármikor tudok meriteni belöle infot:)

a cukrozott lötyiktöl meg tudok válni 1 évben idáig max 30x ittam de nem is hiányzik kenyeret utálom cukrot meg nem tudom miota használtam utoljára max fözés sütés de az h a reggeli kakaomba menjen nem tudnám el képzelni amikor tudok édesitöt használok a zsiros kajákat nem nagyon szeretem ha tul sok zsir van a kajába hányingerem lesz pl a rántottát is inkább 12%os tejföllel v joghurttal esetleg kefirttel csinálom bele so és tökéletes :)

de tudom h enek is van zsir tartalma föleg a tejfölnek de kevesebb mint a szintiszta olajnak. :)

ami a gyenkém az a péksüti a pizza és utobbi két hétben rá kattantam a nutellára natur :( de ezekröl le tudok mondani a cél érdekében :)

2015. dec. 16. 11:45
 29/50 A kérdező kommentje:

ami bajos az a kávé.

dohányos voltam 3-5 honapja és abahagytam ingert ritkán érzek de amiota kávézok csak tényleg nagyon ritkán érzek ingert. viszont ha elhagyom félek h akk a cigire vissza térek és valami izesebbel szeretném ki váltani. ezért gondoltam fehérje porra mert izes nincs benne cukor és még hasznos is kávéval ellentétben :)

ha valami mást tudtok mondani nekem 8 de kell valami ki válto mert füstöt nem akarok még egyszer...

2015. dec. 16. 11:49
 30/50 A kérdező kommentje:
* 3évig szivtam és 3-5 honapja hagytam abba
2015. dec. 16. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!