15 nap múlva megyünk görögbe és nem tudom, hogyan legyen ennyi idő alatt kockahasam, tudnátok segíteni?
Ki a fenét érdekel görögben az, hogy te hogy nézel ki?
Én a többszöröse vagyok a te korodnak és még mindig nincs kockahasam, de nem is lesz! a világ nem csak így működik.
Ha csak nem te vagy Amerika kapitány, akkor ezt nem 15 nap alatt lehet kialakítani, hanem évekbe telik a tanulás vagy/és munka mellett.
A dagat szó pedig így van helyesen: DAGADT.
Ha most dagadt vagy, akkor az azt jelenti, hogy nem mozogsz eleget. Napi egy-két óra mozgás segíteni fog, de ezt el kell kezdeni. Először le kell fogyni, aztán "gyúrni" a kockahasra. Kövér embert még nem láttam kockahassal :)
értsd meg hogy 15 nap alatt NEM tudsz elérni kockahasat!
de mivel 11 éves ezért egyszerűen is leírom
változtass az étrendeden (ne egyél hülyeségeket chips, gyors kaják) , állandosítsd a kajálásod (ne legyen olyan hogy most éhes vagyok megeszek 1 tehenet vagy hogy , á most nem vagyok éhes nem eszek 1 napig )
15 nap alatt te annyit tehetsz, hogy elmész futni kb 45 percet és kevesebet eszel persze ne koplalj (fentebb leírtam) ha sokat mozogsz és szállkásitó diéta is meg van elkezd rólad lemenni a zsír DE NEM csak a hasadról !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!