Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 15 nap múlva megyünk görögbe...

Bencse02 kérdése:

15 nap múlva megyünk görögbe és nem tudom, hogyan legyen ennyi idő alatt kockahasam, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 16:34
1 2
 11/19 anonim válasza:

10-es lő és Gól!

(11 évesen kocka has, kondizás, jó csajokkal mész görögbe... Ezúton köszönöm apámnak és anyámnak, hogy volt gyerekkorom.)

2013. aug. 9. 09:37
 12/19 anonim válasza:

Beteg vagy?

Vegyél fel haskötőt.

Ne a kocka hassal törődj hanem a csajokkal.

2013. aug. 9. 10:16
 13/19 anonim ***** válasza:

3 jó csajjal? És mégis milyen korúak? 10 évesek, mint a lányom?! Vagy idősebbek és azt hiszed te lehetsz náluk a befutó? ... Igen lehetsz befutó náluk, ha idősebb leszel egy kicsit. A csajok meg nem feltétlenül a kockahasú csávókat kedvelik és az sem baj néha nekik, ha van rajtad néhány plusz kiló. Ha a személyiséged bejön nekik, akkor a testedet el fogják fogadni, ha nem, akkor meg lehetsz kigyúrt állat is. Mi pasik sem a tökéletes alakú lányra hajtunk, hanem arra, aki normális, kedves, lehet vele beszélgetni és nyilván tetszik nekünk.

Ez a tetszés azonban sok mindenből áll. Az egyik csaj mellben erős, a másik fenékben, a harmadik meg olyan szép, hogy leesik az ajkad, de se melle, se feneke. Tőled függ és tőlük függ, hogy mi tetszik meg egy pasiban: az egyiknek ez, a másiknak az. Elég ha kedves és segítőkész vagy, nem mászol rájuk nagyon és nem hencegsz magadról állandóan, hanem meghallgatod őket. Ha ŐK lewsznek a fontosak és NEM TE, akkor több esélyed van, mint kockahassal! ... Bár szerintem fiatal vagy még ehhez, de gyakorlásnak jó lesz. :)

2013. aug. 10. 14:06
 14/19 anonim válasza:
11 évesen nem hinném, hogy ezzel kellene foglalkoznod, de ha már ennyire túlporogtél, én azt tanácsolom, addigis gyúrj, gyúrj és gyúrj :D , focizz, tornázz stb. Habár 15 nap alatt nem lehet hirtelen kockahasad, de azért elérhetsz valamit, ha keményen ráállsz. Csak ne vidd túlzásba (gondolom nem csináltál még ilyet) amatorként, mert akkor épp az ellenkezojét éred el. Hát, ennyi..de 11 évesen? Pff...na mindegy :D Jó nyaralást.
2013. aug. 10. 16:45
 15/19 forics válasza:

Hidd el a csajok nem "csak " a testi megjelenésedre buknak .

Egyébként ha van egy kis fölösleg és akarat erő akkor nagyon szép testet lehet építeni . Természetesen nem 2 hét alatt .Viszont véleményem szerint annyira nem lehetsz kövér max kicsit túlsúlyos bár ezt egy testtömeg index számítással meg tudod állapítani.

Egyébként meg az előzőekben írtam nagyon szép izomtömeget lehet építeni a fölöslegből .

Hajrá sok sikert .

2013. aug. 11. 22:22
 16/19 anonim válasza:

156 cm magasan az a problémád, hogy kövér vagy? Szerintem a magasságod nagyobb probléma, vigyázz, nehogy tengeri uborkának nézzenek a csajok...

A fogyáshoz napi 14 óra gőzfürdőben történő helyben futással leadható a felesleg, sőt, még több is, de csak ha nem eszel, nem iszol addig... :) Ja és apunak anyunak szólj, hogy nyújtsanak is kicsit, mert 170 cm a minimum magasság, amivel Görögországba beengednek...

2013. aug. 12. 13:54
 17/19 Bénabakter válasza:

1: szerintem Lego-val :-)

2: komolyan: ha most "dagadt" vagy és ők elmennek veled nyaralni, akkor VELED mennek el, aki Te vagy és nem más. Te ilyen vagy, ne akarj más lenni, fogadd el magad így! Azt gondolom, ők elfogadtak téged ilyennek. Pont.

2013. aug. 12. 20:52
 18/19 anonim válasza:
futás,
2013. aug. 13. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamu. Álmodik a nyomor.
2013. aug. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!