Nem fogyok, valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
szeptemberben,kezdtem diétázni,vagyis inkább életmodót váltani,paleozni kezdtem viszont számomra tarthatatlan,mivel az eddigi étrendem pizzából,mekiből,spagettiből,rántottsajtból,sültkrumpliból ált.és nem eszek csirkehúst gyerekkorom óta.Ez tartott kb 3 hétig,aztán elkezdtem másképp enni,nem eszek cukros ételeket,csak vizet iszok,nem eszek fehérlisztből készült kenyeret,sőt kenyeret se nagyon,se édességet.és teljes kiőrlésű tésztát használok,kókuszolajat,rantott sajt helyett rántott zöldségeket(azt sem szerettem eddig),és probálok kevés készterméket enni pl e mentes körözötett vezsek stb. 158 cm vagyok és 61,5 kiló voltam most 59 kg vagyok(2 honapja csinlom ezt)nem tudom mennyi lenne az ideális fogyás de kevésnek érzem,igaz ezt alatt soha nem éheztem(napi 5 ször eszek).55 kg szeretnék lenni.Mit csináljak másképpt ?szerintem magamhoz képest gyökeresen változtattam de számomra a saláta csmell éhezést jelent2015. nov. 8. 12:20
1/3 anonim válasza:
Miért fogynál, csak mert jobb az étrended? A fogyáshoz kalóriadeficit kell.
Nekem egyszerű volt a paleo, node csak azért, mert paleóztam és volt 25 kiló feleslegem, még nem kezdtem el fogyni... Pedig kevesebbet is ettem, mint előtte, de még így is sokat, úgy látszik.
Ha nem éhezel és lassan, de fogysz, az OK, nem vagy szörnyen kövér, hogy nagyon sokáig tartson így...
2/3 anonim válasza:
jól tetted a változtatást.nem baj,ha lassan fogysz,jobb az eredmény.kövér nem vagy,sok kilót nem fogsz leadni gyorsan.
3/3 anonim válasza:
Heti fél kg fogyás a nagyjából ideális ütem, azaz havonta kb. 2 kg. A fogyáshoz az kell, hogy kevesebbet egyél, mint amennyire szükséged van. Ha nem fogysz, vagy csak nagyon lassan, akkor kicsit csökkentsd a mennyiséget! Nem kell csirkét enned, ha nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!