Nem tudok egyszerűen lefogyni. Mit csinálok rosszul? Többi lent
Kb. 1 hónapja fogyókúrázok. Ez a következőképpen néz ki. Kalkulátor szerint 1200 kalóriát ehetek naponta maximum, ezt mindig be is tartom. Emellett naponta legalább 1, másfél órát szobabiciklizek, zsírégető teákat is iszok, emellett napi 1,5-2 liter vizet. Eszek egyébként rendes kajákat, de a napi kalória mennyiséget soha nem lépem túl. Kenyeret nem eszek.
Egyébként nem vagyok kövér, 50 kg és 156 centi vagyok, viszont vaskos vagyok. Van pocakom, vastag combjaim és kicsit a karom is vastag. Formálódni szeretnék, de semmi változást nem veszek észre magamon. Miért lehet ez?
1. nyáron már bocs, de édeskevés az 1,5-2 liter, helyette 3-4 kéne
2. talán nem ártana mozogni is
bocsi, csak átfutottam a szememmel, hm...
szóval a 3-4 liter víz legyen meg
cukrot, hasonlókat kerüld, fehérje alapú étrended legyen
így meg kell induljon a változás
Szerintem egy picit legyél még türelmes, egy hónap nem nagy idő s bizony elég tipikus, hogy valaki hetekig stagnál még kalóriadeficit mellett is, fene tudja, miért. Most kezdted, ilyenkor extra nagy fogyás is lehet, de lehet, hogy a tested máshogy reagálta le a hirtelen változást... A testünk bonyolult, komplex rendszer.
Elvileg fogynod kell, keveset eszel és mozogsz is, akármit is eszel, ennyire nem kavarhat be...
a víz az rettent kevés.
főleg ha egy normális fehérje alapú diétán vagy akkor méginkább.
zsírégető tea nem létező fogalom ezt hagyjuk is.
ami igen valószínű hogy rossz az összetétele az 1200 calnak és ch alapú a fehérje alap helyett ezért nem tudod alacsonyan tartani az inzulin szinted vagyis nem fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!