Miért nem fogyok? Mit csinálok rosszul?
Előre leírom, hogy orvosira járó lány vagyok, tehát ne nézzetek tök hülyének.
97 kg vagyok a 158 centimhez, fél éve (!!!!) váltottam életmódot, bár sose étkeztem rosszul.
Jó arányú 1300 kalóriás étrendet tartok, amúgy 1600 kalória mellett híztam meg. Hetente 4 alkalommal megyek konditerembe, személyi edző állított össze nekem edzést, első 4 hónapban azt követtem. Azóta viszont már 1,5 órát kardiózok folyamatosan, 140-150-es pulzussal, és így sem fogyok!
Pár centi lement az elején, kilóban SEMMI, és centik se mennek most már :(
Nem tudom, mit csinálok rosszul, szerintem semmit.. Mégsem megy... Amúgy vérképem jó, nincs semmi bajom..
Valami bajod pedig mégiscsak lehet.
Már az is durva, hogy 1600 kalória mellett híztál meg ennyire.
Egy alaposabb kivizsgálás kéne, nemcsak egy sima labor.
Pajzsmirigy működést vizsgálták?
Nehéz elképzelni, hogy nincs valami gond.
Ha még sincs, akkor lehet, hogy rosszul számolod a kalóriákat.
Mindent néztek, 1 hétig voltam kórházban a kivizsgálások miatt.
Kalóriákat a kalóriabázison nézem. Első 3 hónapban szigorúan minden falatot írtam, mostanra már rögzültek a dolgok, megsaccolom. Nem írom be, de mérem.
Valami mégsem stimmel nálad. 43 éves nö vagyok,szeptember óta 25kg-ot fogytam,jelenleg 56kg/157cm.Csak az étkezésemen változtattam,(Fitness-dessert.de vagy az eatsmarter.de/superfood-oldalakról nézek ki valamit enni.
Elötte én is azt mondtam,ááá nem eszek sokat. Dehogynem!
Ráadásul szemetet ettem.
:) Én sosem ettem szemetet, a családom is egészségesen étkezik. Sosem ettem még gyorskaját, édességet havonta egyszer ha eszek, fehérliszt és cukor a házba se jöhet.
Lehet, hogy sokat eszem, de kalóriába nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!