Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Mit csinálok...

Miért nem fogyok? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Előre leírom, hogy orvosira járó lány vagyok, tehát ne nézzetek tök hülyének.

97 kg vagyok a 158 centimhez, fél éve (!!!!) váltottam életmódot, bár sose étkeztem rosszul.

Jó arányú 1300 kalóriás étrendet tartok, amúgy 1600 kalória mellett híztam meg. Hetente 4 alkalommal megyek konditerembe, személyi edző állított össze nekem edzést, első 4 hónapban azt követtem. Azóta viszont már 1,5 órát kardiózok folyamatosan, 140-150-es pulzussal, és így sem fogyok!

Pár centi lement az elején, kilóban SEMMI, és centik se mennek most már :(

Nem tudom, mit csinálok rosszul, szerintem semmit.. Mégsem megy... Amúgy vérképem jó, nincs semmi bajom..

2015. febr. 9. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Valami bajod pedig mégiscsak lehet.

Már az is durva, hogy 1600 kalória mellett híztál meg ennyire.

Egy alaposabb kivizsgálás kéne, nemcsak egy sima labor.

2015. febr. 9. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Az is volt, kb 1,5 éve, ott sem találtak semmit.
2015. febr. 9. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy működést vizsgálták?

Nehéz elképzelni, hogy nincs valami gond.

Ha még sincs, akkor lehet, hogy rosszul számolod a kalóriákat.

2015. febr. 9. 18:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Mindent néztek, 1 hétig voltam kórházban a kivizsgálások miatt.

Kalóriákat a kalóriabázison nézem. Első 3 hónapban szigorúan minden falatot írtam, mostanra már rögzültek a dolgok, megsaccolom. Nem írom be, de mérem.

2015. febr. 9. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor te egy paradoxon vagy :)
2015. febr. 9. 18:19
 6/10 anonim válasza:

Valami mégsem stimmel nálad. 43 éves nö vagyok,szeptember óta 25kg-ot fogytam,jelenleg 56kg/157cm.Csak az étkezésemen változtattam,(Fitness-dessert.de vagy az eatsmarter.de/superfood-oldalakról nézek ki valamit enni.

Elötte én is azt mondtam,ááá nem eszek sokat. Dehogynem!

Ráadásul szemetet ettem.

2015. febr. 9. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:

:) Én sosem ettem szemetet, a családom is egészségesen étkezik. Sosem ettem még gyorskaját, édességet havonta egyszer ha eszek, fehérliszt és cukor a házba se jöhet.

Lehet, hogy sokat eszem, de kalóriába nem sok.

2015. febr. 9. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha sohasem ettél szemetet akkor mégis mitől vagy túlsúlyos?? Nem tudom, engem nagyon zavarna, ha a helyedben lennék...
2015. febr. 9. 22:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert sokat ettem. :) 2-3 felnőtt adagot.
2015. febr. 10. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Huh, akkor nagyon sokat ehettél. :/ Én is nagyevő vagyok, de én hiába eszem sokat, ráadásul szemetet is, 73 kilónál (170 cm vagyok) sohasem voltam több. Nem híztam tovább, a fogyás viszont könnyen ment. Lehet szerencsés alkat vagyok. Mondjuk ezen az életmódomon már változtattam. Kitartást neked. :)
2015. febr. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!