Mit csinálok rosszul? Ötlet?
Figyelt kérdés
2 hónapja heti 3-4 alkalommal edzek, ami legalább 40 perc kardiót és súlyzós edzést jelent. Hetente 2szer zumbázom is, mégsem fogytam egy kg-ot sem. Az értrendre is odafigyelek. Tészta, kenyérfélék kizárva, rengetek víz és mégis semmi2015. febr. 6. 16:32
1/9 anonim válasza:
ha kevesebb kalóriát ennél-mint amennyit fölhasználsz,akkor fogynál
2/9 anonim válasza:
Szia.lehet hogy fogytálés közben izom is rakódott rád,ezért nem látni. :) Ne stresszelj :)
3/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem eszek sokat. Kb egy macska többet eszik, mint én.
Második: Lehetséges, de ez egem nem nyugtat meg. :((
2015. febr. 6. 17:09
5/9 A kérdező kommentje:
úgy van változás, és örülök is neki. De 2 hónap alatt semmi nem változott kg-ban. NEkem ez annyira hihetetlen
2015. febr. 6. 17:20
6/9 anonim válasza:
Ha van változás, akkor valószínűleg izmod épül fel. Bár nem értem, hogy miért probléma az, hogy később ugyan annyi kiló maradsz, csak izmosabb? Mindenesetre egy idő után fogyni is fogsz, mivel eltűnik a zsír nagy része, és nem épül olyan gyorsan az izom.
7/9 A kérdező kommentje:
Végülis nem lényeg. Vékonyabb szeretnék lenni és nem az számít, hogy 80kg vagyok vagy 65.
2015. febr. 6. 17:36
8/9 angelside válasza:
Pontosan ezért, elsősorban ne a mérleget figyeld, hanem a tükröt.
9/9 anonim válasza:
Esszel fogyokurazz.ha annyit eszel mint egy macska,tehat megvonod a tapanyagit a szervezetedtol,(a minimum szintet nem utod meg naponta) akkor a szervezeted "veszhelyzet" modra valt,es mindrnt elraktaroz zsirkent.mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!