Egy hónap alatt csupán 2 kg-ot fogytam, pedig 1200 kcal-nál nem eszem többet naponta és egy héten 4-szer fél óráig elliptikus trénerezek. Mit csinálok rosszul?
Semmit, túl gyorsan vársz eredményt.
A mozgást tartsd meg, az jó.
Nem tudom, enni miket szoktál.
Egyébként meg türelem, és kitartás.
nem tudom mennyi kalória a szervezted tényleges szükséglete, de ha sokkal kevesebbet viszel be, akkor a szervezeted "bepánikol" és a kevesebből is képes raktározni
és az is fontos hogy legalább 3x de inkább 5x egyél naponta, így oszd el a kajamennyiséget - és komolyan a kalóriadeficitet inkább mozgással tartsd, mint koplalással
Ez nem rossz.
Főleg, ha nem sok felesleg van rajtad, akkor nem fog gyorsan menni.
Kell egyáltalán fogynod?
Hány kiló vagy? Milyen magas?
1200 kalóriánál sokkal többet kellene enned.
Volt ma egy hasonló kérdés, kérlek, olvasd el figyelmesen a válaszokat, mert leírtam, hogy az 1200 kalória miért kevés, miért stagnál a súly ha nem viszel be elegendő kalóriát, és hogy mit lehet tenni, hogy "újraindítsd" az alapanyagcseréd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..
Van benne valami hogy enni kell de ne túl kevese mert raktározni kezd a szervezet.
Én rohamosan hízom vissza a kilóimat .
Nem koplaltam de utána többet ettem és vissza is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!