Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már 10 kg lement rólam de nem...

Már 10 kg lement rólam de nem látszik semmi. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 189cm és 85 kg.

9 hete fogyókúrázom és 95 kg-ról indultam.

Egy nap 4 alkalommal eszek és figyelek, hogy a bevitt kalória ne legyen több 1500-nál. Az ebédemet update-tól rendelem

És 6 után nem eszem.

Heti 3 szor kocogok kb.35-40 percet(többet sajnos nem tudok)

Lemértem a combomnál és a hasamnál a kerületemet de nem változtam:(

Aki tud valami tanácsot adni az segítsen légyszi.

2015. márc. 26. 12:58
 1/10 anonim válasza:
Elsőnek csak víz megy le,és ez centikben nem mérhető,a fogyás zsírból egy lassú folyamat. Türelem kell hozzá,én félév alatt 20kg-ot fogytam,ebből 8kg vissza is jött mert koplaltam,és mellé rendszeresen sportoltam,és sportolok is.Nyugalom,jó úton haladsz.
2015. márc. 26. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért nem látszik mert zsírból még egy grammot sem fogytál. Hogy mit csinálsz rosszul? Hát kb mindent amit így tételesen felsoroltál.

olvasnivaló: Amit a zsírégetésről tudnod kell.

2015. márc. 26. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is az életmódban keresném a hibát.

Szerintem egyél tisztán, eddz mocskosul. Nem tudom a 10 kiló tömegcsökkenés mi, de a tiszta étkezés csak előnyödre válhat (az updétos ételek biztos hogy nem férnek bele egy tiszta étrendbe) edzésedet te ismered, és persze nem elsődleges a fogyásban, de mivel a kinézeted érdekelne (és ez racionális megközelítés, helyes) így gondolom megfelelő teljes testes erősítő gyakorlatokat végzel.

2015. márc. 26. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Kitartás, ne hagyd abba! Lehet, hogy az edzés által a zsír lemegy rólad, az izom viszont növekszik. Folytasd a gyogyózást, és meglátod, megjön az eredménye 1 hónapon belül!
2015. márc. 26. 14:01
 5/10 angelside ***** válasza:

~190 cm vagy, 85 kiló, és 1500 kcal-t eszel? Gratula! Nem lennék a tested helyében.

172 cm, ~71 kilóval 1900 kcal-t eszek, ha fogyni akarok. Ma csaló nap van, 2500 kcal-t eszek.

2015. márc. 26. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan férfit, aki 90 kiló körül van, izmos nem zsíros és 2000 kcal alatt eszik (mondjuk ketóban) és nem fogyózik, hanem csak edz. Keményen.

Ez a kalória dolog úgy vettem észre elég változó tud lenni, én is azt hittem régen, hogy 1200-1500 kcal étrend csakis rossz lehet. De ha valakinek tényleg nem kell több, nincs szüksége többre akkor örüljön hogy energiatakarékos :)

2015. márc. 26. 14:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha 1500 kevés akkor mennyi kalóriát vigyek be egy nap?
2015. márc. 26. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
(erre a kérdésre nincs jó válasz, senki sem tudja jobban mint te, max. mi is tippelünk ilyenkor :)
2015. márc. 26. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
A ruhákon sem látod a változást?
2015. márc. 26. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor rólam "leszaladt" 7kg ,akkor én sem tudtam mérni centikben a változást (nem értem hogy) ,viszont én hetente képet csináltam magamról. És minden héten volt egy minimális változás, de az elsőt és az utolsót baromi jó volt látni! :)

Javaslom,tedd te is ezt és ne add fel.

Amúgy én is 2-3x futok és 1500kcalt eszem,bár könnyebb és alacsonyabb vagyok,mint te.

Kitartást, ne add fel!:)

Ne a centikre meg a kilókra adj,hanem a tükörre.

Magadon meg pár kiló változást nem fogsz észrevenni, úgyhogy csinálj képet és nézegesd havonta boldogan,az majd adja ám a löketet!

2015. márc. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!