Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne még utána fogyjak?

Mennyit kéne még utána fogyjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!15èves lány vagyok.152cm ès 62 kg vagyok tudom sok a kitűzött cèl 15kg.65ről indultam egy-kèt hete.Naponta 1303Kcal-t eszek.(Vagy kevesebbet de nèha megugrom bár nem sokkal csak 100-200Kcal-al) emellet sokat iszok nem eszek kenyeret.Extrudalt kenyeret eszek es puffasztott rizst nem.Nem eszek sok èdessèget.Ès tornázok is.15kg a minimum amit le akarok adni az a kèrdès utána kell e mèg valamennyit fogyjak?Ès linkelek egy kèpet ès kikèrnem a vèlemènyetek hogy tènyleg egy gombócnak nèzek ki vagy nem? (Ha azt mondjatok nem vagyok aránytalan akkor is fogyok csak semmi önbizalmam nincs ezèrt szeretnèm megtudni milyennek látnak mások)

[link]

2015. okt. 28. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell az elején elhatároznod a súlyod... Majd meglátod magad a tükörben. Amúgysem a súly számít, ha izmosodsz, jóval több lehetsz csinosan, mint anélkül.

Nem is nézel ki rosszul, szerencsésen hízol... Az én súlyom annyi, mint a Tied, 163 centihez. Roppant hájas hasam van, a többi részem egész jó.

Persze jól fog állni a fogyás, de addig se leszel éppen formátlan :) A leírás alapján nem csinálod rosszul, bár nem tudom, konkrétan mit eszel s az extrudált kenyér nem az igazi, de még mindig jobb kevés glutén, mint sok.

Méghogy gombóc... Kicsit vastag vagy, de ennyi.

2015. okt. 28. 12:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azèrt nekem is eleg nagy a pocim es nem izmos :D De sokal jobban is erzem magam miota dietazom.Abonett alatt ertettem az extrudalt kenyeret neha natur neha koleses.Hat uvy all alltalan reggel:abonett(3szelet)vaj(2-3tesaknal)ha van szalami akkor(3-4szelet) es ha van sajt akkor lereszelem (2evokanal) utana nasizni szoktam almat ez a pici oszi alma ami picit savanyu. Utana ebed alltalaban fott kaja 1adag(hat picivel tobb mint fel tanyer) utana meg eszek esetleg almat/szolot es ennyi.ja es azt ki hagytam este hat utan nem eszek.Hat azert eleg combos vagyok.(anyum is mamam is keresztanyum(anyum tesoja) is)
2015. okt. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!