Mennyit kéne még utána fogyjak?
Sziasztok!15èves lány vagyok.152cm ès 62 kg vagyok tudom sok a kitűzött cèl 15kg.65ről indultam egy-kèt hete.Naponta 1303Kcal-t eszek.(Vagy kevesebbet de nèha megugrom bár nem sokkal csak 100-200Kcal-al) emellet sokat iszok nem eszek kenyeret.Extrudalt kenyeret eszek es puffasztott rizst nem.Nem eszek sok èdessèget.Ès tornázok is.15kg a minimum amit le akarok adni az a kèrdès utána kell e mèg valamennyit fogyjak?Ès linkelek egy kèpet ès kikèrnem a vèlemènyetek hogy tènyleg egy gombócnak nèzek ki vagy nem? (Ha azt mondjatok nem vagyok aránytalan akkor is fogyok csak semmi önbizalmam nincs ezèrt szeretnèm megtudni milyennek látnak mások)
Nem kell az elején elhatároznod a súlyod... Majd meglátod magad a tükörben. Amúgysem a súly számít, ha izmosodsz, jóval több lehetsz csinosan, mint anélkül.
Nem is nézel ki rosszul, szerencsésen hízol... Az én súlyom annyi, mint a Tied, 163 centihez. Roppant hájas hasam van, a többi részem egész jó.
Persze jól fog állni a fogyás, de addig se leszel éppen formátlan :) A leírás alapján nem csinálod rosszul, bár nem tudom, konkrétan mit eszel s az extrudált kenyér nem az igazi, de még mindig jobb kevés glutén, mint sok.
Méghogy gombóc... Kicsit vastag vagy, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!