Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy kockás legyen a hasam?
Figyelt kérdés
17/L
A felesleg lement a hasamról. Edzőteremre nincs időm se pénzem.
169cm és 57kg vagyok.
2015. okt. 25. 17:37
1/7 anonim válasza:
napi 200-300 felülés és pár hónap--szerintem ez bejönne.
2/7 anonim válasza:
Felülés helyett inkább hasprés, a felülés tönkre teszi a gerincedet.
Keress rá a neten hasizom erősítő gyakorlatokra. :) És végezd a gyakorlatokat súllyal és anélkül is.
3/7 anonim válasza:
A felulés nem teszi tönkre a gerincet csak felesleges felülni ha csinálhatsz hasprést nem kell hozzá suly 3x30 tol beszarsz az biztos
4/7 A kérdező kommentje:
Ok:D köszi:)
2015. okt. 25. 19:12
5/7 anonim válasza:
"A kockás hasizom kidolgozása nem könnyű feladat, ezért ahol csak lehetőséged adódik lecsapod magad a földre és már nyomod is a felülések/hasprések véget nem érő sorozatait. A terv nem rossz, DE! Igaz, ezek a gyakorlatok tényleg fejlesztik az egyenes hasizmot, de a gerincet is terhelik. – magyarázza Christian Finn, személyiedző (thefactsaboutfitness.com)."
"A szabadon végzett felülés valóban nem kíméletes a gerinccel."
6/7 anonim válasza:
Nem kell teljesen felülni, csak 45 fokban és akkor nem árt a gerincnek, a derekadat pedig le kell nyomni közben a padlóra. Ne csak egyenes hasprést csinálj, hanem ferdét is, nekem a kedvencem az, amikor félredöntöm teljesen a lábaimat, ilyenkor már szinte csak az oldalsó hasizmok dolgoznak. Alsó hasizomra: lábemelések, csípőtolás.
7/7 anonim válasza:
Amit leir majdnem olyan mint a hasprés csak az egyik láb nincs felhuzva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!