Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ráálltam egy testzsírmérős...

Ráálltam egy testzsírmérős mérlegre:azt írja 30.7% elhízott. Jól működnek ezek a vackok, vagy ki lehet dobni?

Figyelt kérdés
180/85kg Férfi, sportolok félmaratont lefutom,ha kell, súlyzózom otthoni kondigépen edzek ,hasam van kicsi, de nem ilyen sörhasra kell gondolni mitől nem látszik a cipőm orra,csak nincs semmi kocka. Hogy a fenébe mutathat ilyet? Akkor mit mutat egy 120kilós zsíros tokás alig járó emberre?

2015. szept. 24. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

24%-al izmos es vekony :DD hogyne

[link]

2015. szept. 26. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg ezt, majd állapítsd meg ránézésre, hogy mennyi lehet.

2015. szept. 26. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:

nem kell daginak lenni hozzá.

az anorexiásoknak is ennyi pedig csont és bőrök.

ilyen adatok mellett a 30% azt mutatja,hogy a tested összetétele csont és zsír minimális izomzattal,elterjedt néven skinnyfat,magyarul zsíros csontváz.

15%nál nem kellene több legyen,szóval igencsak rossz testkomprozíció.

a jó hír annyi,hogy a 2 ponton mérő testzsírmérős mérleg gyakorlatilag a lábaid testzsírszázalékát méri nem az egész testet,ezért nem nevezhető pontos mérésnek.

2015. szept. 26. 14:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Nézegettem ezeket a képeket ,az a baj velük ,hogy ahány képsorozat annyira ránézésre különböző elhízási fokú embert sorolnak ugyanabba a zsírszázalékba. Na mindegy,hülyeség az egész úgy látom, csont és zsír lennék akkor nem tudnék sportolni.
2015. szept. 26. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Pl a 11-es válaszoló által linkelt képsorozat szerint a 14-15%-osnál kövérebb vagyok de nem annyira mint a 20-22%-os kép.És messze nem úgy mint a 30-32%-os képen lévő ember,amit elvileg a mérleg mutatott.

A lábam meg elég izmos,ha csak arra mér a gép az is fura, mivel rendszeresen futok középhosszú távokat. Szóval akkor a mérleg lehet gagyi, szerencsére nem én adtam érte pénzt :D

2015. szept. 26. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Az olyan sorozatos képek gyakran hibásak, csak ránézésre pakolják egymás után őket.
2015. szept. 26. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:

összekevered. a 30as BMI érték jelent elhízást. Azt simán magasság+súly adatokból lehet kiszámolni.

A testzsírszázalék meg 30%, az teljesen mást jelent.

BMI 30:

[link]

Testzsír 30%:

[link]

2015. szept. 27. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!