Ráálltam egy testzsírmérős mérlegre:azt írja 30.7% elhízott. Jól működnek ezek a vackok, vagy ki lehet dobni?
nem kell daginak lenni hozzá.
az anorexiásoknak is ennyi pedig csont és bőrök.
ilyen adatok mellett a 30% azt mutatja,hogy a tested összetétele csont és zsír minimális izomzattal,elterjedt néven skinnyfat,magyarul zsíros csontváz.
15%nál nem kellene több legyen,szóval igencsak rossz testkomprozíció.
a jó hír annyi,hogy a 2 ponton mérő testzsírmérős mérleg gyakorlatilag a lábaid testzsírszázalékát méri nem az egész testet,ezért nem nevezhető pontos mérésnek.
Pl a 11-es válaszoló által linkelt képsorozat szerint a 14-15%-osnál kövérebb vagyok de nem annyira mint a 20-22%-os kép.És messze nem úgy mint a 30-32%-os képen lévő ember,amit elvileg a mérleg mutatott.
A lábam meg elég izmos,ha csak arra mér a gép az is fura, mivel rendszeresen futok középhosszú távokat. Szóval akkor a mérleg lehet gagyi, szerencsére nem én adtam érte pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!