Nagyon elhízott vagyok? Mennyi lenne az ideális?
11 éves vagyok 173cm és 70,4kg.
Néha járok futni és odafigyelek az étkezésemre is. Sok. fehérjét eszem (csirkemell,tojás) és sok zöldséget és gyümölcsöt. 14kg-tól szabadultam meg 3 és fél hónap alatt. Még mennyitől kéne? Egyébként én az 58kg-ot céloztam meg de a családom szerint az már túl sovány lenne. Szerintetek mennyi lenne az ideális és kb. mikorra érném el azt a bizonyos álomsúlyt?
te jó ég! 11 évesen ne fogyókúrázz...
eszem megáll, hogy már ilyen kicsi gyerekek is fogyóznak...
11 évesen 173 cm?:o Az szép.
Amúgy inkább képet küldj, mert így nem nagyon mondható meg. Lehet nehéz a csontozatod, és az sokat nyom, vagy az izom, szóval érted.:D
úgy imádom, amikor hozzá nem értők adnak tanácsokat...
attól, hogy a te barátnőd 48 kilósan csonti, de SZERINTED 58-al tök jól nézne ki, nem jelenti azt, hogy egészséges is, amit gondolsz...
de az olyan szülőket is elítélem, aki hagyja a 11 éves még fejlődésben lévő gyerekét, hogy fogyózzon..., hátha később komoly gondjai lesznek belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!