Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg kórosan elhízott?

Tényleg kórosan elhízott?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki elég alacsony kb 160 cm és ehhez ő 70 kg. Egy ember azt mondta neki hogy kórosan elhízott, és azóta teljesen depressziós, és alig eszik. Szerintem egyáltalán nem néz ki vészesen, de kíváncsi vagyok hogy a többiek szerint is kóros elhízás?
2014. jan. 4. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a legrosszabb idoszakomban 164 centihez voltam 70 kilo, az mar tenyleg a teltebb kategoria, na de a koros elhizottsagtol is messze van, ezen kiborulni folosleges.

Oda kell figyelni az etkezesre, eletmodra.

2014. jan. 4. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A kóros elhízás 40-es BMI felett van, ami 160 centi esetében olyan 100 kiló fölött van. Ettől függetlenül a 70 kiló sok a 160 centihez, érdemes lenne leadnia 10-15 kilót.
2014. jan. 4. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem károsan elhízott, de valóban sok. Talán egészségesebb lenne, ha 60 körül lenne. Ha eddig nem zavarta a súlya, akkor nem tudom, hogy miért kell kiakadni egy véleménytől. Nem baj, ha valaki teltebb, ha úgy érzi jól magát. De lehet, hogy ez már káros az egészségre is. Beszélj a fejével, mert abból mindenképpen rossz lesz, ha koplal. Segíts neki!! Le lehet fogyni szépen is, nem csak koplalással!!
2014. jan. 4. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem is kórosan elhízott (mert nem az!), de elég sok. Hosszú távon egészségtelen, esztétikailag sem a legmegnyerőbb egy ilyen alacsony és dundi lány. Tudom, mert voltam én is annyi, a maximális súlyom ehhez a magassághoz 74 kg volt.

Ha elkezd egészségesen étkezni és rendszeresen mozogni, le tud fogyni, és ha ésszel csinálja, a bőre sem fogja megsínyleni. Az alig evés nem tartozik a legjobb fogyókúrás módszerek közé, erről beszéld le minél hamarabb!

2014. jan. 4. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Eddig zavarta őt, és alig mer emberek közé jönni, szégyenli magát nagyon sajnos.Pedig egy szép lányról van szó ettől függetlenül.Megpróbálok neki segíteni!!!!
2014. jan. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!