Kórosan elhízott 7 hetes kismama vagyok 35 éves két gyerekem már van . Milyen veszélyek fenyegetnek a terhesség során?
ennyire azért nem hiszem, h el vagy hízva és nézd meg, egészséges a gyerek..
Talan a legnagyobb veszely, hogy elhagy a parod.
Aztan cukorbetegseg, es depresszio, boldogtalansag a sok sulyfelesleg miatt. Sok-sok betegseg okozoja a sulyfelesleg.
Soha nem erzed magadat boldognak, nem tudsz megmozdulni, nem kapsz ruhat magadra a sulyod miatt...stb. rengeteg dolog, amivel en ugy gondolom, hogy te mar most is tisztaban vagy. Hiszen erzed a negativ oldalat es az orvosod vedonod is mindent elmondott mar eddig is.
Eloszor fogynod kellett volna mielott bevallalod a 3. babat, es most meg valoszinu, hogy tovabb is fogsz hizni.
Most is fogyozhatsz, es mozogjal, egyel sokkal kevesebbet!
Neharagudj utolsó,de eszednél vagy e?
Honnan tudod,hogy nem boldog és kiegyensúlyozott így? Honnan tudod,hogy a férje nem kívánja? Szerinted,hogy fogant meg a harmadik gyerek? Meglátogatta a szentlélek?
Ne prédikálj és mondj imát felette,lehet milliószor boldogabb mint te...hogy képzeled,hogy azt mondod,elhagyja a férje?Normális vagy?Nemhiszem:/
A kérdésre válaszolva: cukorbetegség lehet,magas vérnyomás...kapásból ezt a kettőt tudom mondani.DE nem kell aggódni a babának baja nem lesz,ilyenkor a dokik méginkább figyelnek :)
^^
Szia,
Jujj sajnálom, hogy itt ilyen sok rosszindulatú ember van...
persze a túlsúly nem a legjobb, de semmiképpen sem kell így válaszolni.
Ne törődj velük.
Én azt javaslom, hogy a terhesség alatt végig kerüld a hízlaló ételeket (finomlisztes cukros kajákat) és próbálj meg sok husit, zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket enni. Ezekre mind szüksége lesz a babának. Ne koplalj, de ne is edd túl magad. Szülés után pedig ráérsz lefogyni.
Addig is boldog babavárást! 25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!