Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórosan elhízott 7 hetes...

Kórosan elhízott 7 hetes kismama vagyok 35 éves két gyerekem már van . Milyen veszélyek fenyegetnek a terhesség során?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 16:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
9%
Szia!En csak arra hivnam fel a figyelmedet,hogy ha teheted ell.a progreszteron szintedet,mert en is elhizott vagyok,jo nem ennyire,de megis a tulsuly es a sargatesthormon elegtelenseg miatt 8 hetesen elveteltem.Nem akarlak megijeszteni,ezert is irom.
2010. febr. 18. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Szia, én is túlsúllyos vagyok, kb 25 kg felesleg van rajtam, mondjuk a hormonkezelések miatt, amiket korábban kaptam, de ez nem lényeg. Most 23 hetes vagyok, és eddig csak 2 kg-ot híztam. Odafigyelek arra h mit mikor és mennyit eszem... nem éhezem soha, inkább méregetem a szénhidrátot, igyekszem napi 200g körül tartani, de ez semi törvényszerű, mert pl a múlt hétvégén megettem 2 szelet dobostortát.. szóval.. már a 300g-ot is túlléptem aznap.. de a köv pár napban kerültem a cukros dolgokat, édességeket. Semmi extrát nem csinálok,nem állunk túl jól anyagilag, tehát nem eszem extra kajákat és nem macerás a számolgatás sem.. egy hétig méregettem, azóta szemmértékre csinálom.. és nekem bejött... ha érdekel, tudok adni táblázatokat, vagy ötleteket...
2010. febr. 19. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezt most hogy érted hogy csak az ekg mutatta ki a kóros elhízást a mérleg nem?Elég baj az ha az ekg kimutatja nem kéne így kikészíteni a szíved de te tudod.
2010. febr. 19. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
már nagyon megbántam hogy leírtam mindent magamról az a helyzet hogy tanácsot vártam nem ilyen bunkóóó beszolásokat meg kell hogy mondjam hogy aki igy viselkedik annak kéne magaba nézni egy kicsit és lehet hogy ha ezt megteszi lehánymagát hanem akkor sajnálom de engem nem érdekelnek ilyen emberek és még annyi hogy nem fáj az igaság de ha tudnék megoldást erre a problémámra akkor már rég megoldottam volna
2010. febr. 19. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!