Miért utálom az elhízott embereket, akik már reggel tömik magukba a kakaós csigát?
Én csak azt tudom mondani, hogy ÉN miért utálom őket:
- Mert régen én is dagadt voltam egy ideig és a saját lustaságomra emlékeztetnek.
- Mert gusztustalanok (le lehet pontozni, a hájrengeteg akkor is visszataszító).
- Mert nyavalyognak, hogy jajj ők nem is esznek meg hormonzavaruk van, meg hogy ők genetikailag kövérek, közben meg csak szimplán lusták, falánkak és ezt képtelenek bevallani maguknak is.
Bár utálom a kakaós csigát, de ahogy elnézem a környezetemben a reggelizési szokásokat! Talán azért, mert az utolsó pillanatig szunyálnak/mert éjjel 3ig tv-t néznek, neteznek, tanulnak, olvasnak..../s reggel nem jut idő megteríteni, kicsi sajt, kicsi paradicsom, kicsi hal. A kakaós csigát meg megeszik a kocsiban.
És az elhízottság nem csak a zabálás eredménye. Ne adj' Isten téged is elkaphat egy ki pajzsmirigy nyavalya, s úgy felugrik rád seperc alatt 20 kiló, hogy csak pislogsz.
Szóval minden kövérség egyedi eset. De nem vonom kétségbe, hogy egy részüknél a zebe-zaba és a mozgásszegény életmód a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!