Miért utálom az elhízott embereket, akik már reggel tömik magukba a kakaós csigát?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 19:44
11/13 anonim válasza:
Lefogadom, hogy akik azt írták irigy vagy, mind kakaós csigát majszolgató kövérek XD
Én megértelek, kedves kérdező. :D
12/13 anonim válasza:
Utolsó, de jó hogy így ismersz. Képzeld el, nem vagyok kövér, kicsit sem. Heti 4 szer tornázom. Csak nem értem miért kell más étrendjével foglalkozni? Kérdező és támogatói, üljetek csak a vállatok veregetve hogy ez igen, ti csináljátok jól, mindenki más rossz. Nekem még eszembe se jutott hogy undorodjak a túlsúlyos emberektől. Látom az emberiség egyre lejjebb süllyed.
13/13 anonim válasza:
Én nem utálom csak rossz nézni mert a régi magamat és a kövéren elba**ot 5 évemet látom bennük..ha te is voltál kövér akkor ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!