Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira szeretnék vékony...

Annyira szeretnék vékony lenni de miért nincs önuralmam lefogyjak és miért ilyen gyenge az akaraterőm?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 09:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Van benne valami, kedves utolsó.

De én ahogy lassan eltávolodok mindig a mű kajától úgy diéta múltával lassan vissza is álltam mindig rá úgy hogy célt sem értem.

Bár én sosem veszek hamburgert, csipszet, ilyesmiket.

Csak csokit, cukrot.....és az sokkal károsabb.

Sokkal vékonyabb voltam addig míg csak a kenyeret tömtem magamba és nem voltam így beleszabadulva az édességbe.

És igen én is érzem a különbséget ha hetekig visszább fogom az édességeket hogy olyan édesek hogy nem lehet belőle annyit betömni mint előtte.

Elgondolkodom hogy mit hogy csináljak mielőtt beleugrok egy újabb butaságba.

2015. aug. 29. 12:04
 12/15 Krisz85 ***** válasza:

www.sargakapszula.hu

ezt olvasd el, nem csak tesépítőknek szól, Neked is, nagyon sok hasznosat és valóban működő dolgot fogsz olvasni benne,

majd egy idő után rájössz, hogy nincs diéta vége, tiszta étkezés van 90%, ban, ami 100% abban az időszakban amikor célzottan zsírt akarsz veszíteni, ismerned kell a trükkket, hogy kijátszd az édes íz miatti vágyakozásod, sajnos ez másképp nem fog menni, vagy van még egy módszer hogy bűnözhess, az hogy írtadtlan sokat /persze fokozatosan felépítve és ésszel/ edzel,

2015. aug. 29. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne az okokat és kifogásokat keresd! Azzal nem jutsz előre!

Tartsd be, nincs mese. Ha tényleg szeretnél lefogyni más módja nincs. Hosszabb idő, kitartás szükséges mindenhez. Egyik napról a másikra nem megy, és egyik sem egyszerű.

Persze megfelelő fogyókúrát válassz! Nem mindegy az sem

2015. aug. 30. 01:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az élet minden területére ugyanaz érvényes; csak annak sikerül, aki nem adja fel.
2015. szept. 3. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

1: rossz sportot/és diétát választottál.-probáljki minél több sportot,és fokozatosan csináld,ne valami hardcore lever-en kezd,hanem az alapoktól.Érdeklődj a művelőitől,hogy jó e fogyásra...stb.

2:nem is akarsz lefogyni.-ha akarnál akkor tennél érte,de neked jó így...

3:ész nélkül csinálod.-nem diétázni kell,hanem mondjuk rendszeresen táplálkozni. fokozatosan csökkentsd az adagokat,és napi egy csoki szelet (inkább 3gyümi)elég.Az adagok csökkentése mellet nem árt napjában többször enni mint 3x

legyen mondjuk 5étkezés de ne sokat.és akkor elkerülhető az,hogy farkas éhes legyél,és zabálj.

4:csodára számítasz.-nem fogsz 1-2 nap alatt ledobni 3-4 kilót,és nem is az első 1-2 héten,ez inkább 3.-4. hét-től jönössze (akkor egészséges a fogyás).és csak akkor ha folyamatosan csinálod.

az 15-20 kiló simán lemegy 4-6honap alatt,ami soknak tűnik,de mióta vagy kövér?

5:nem is vagy kövér.-pontos súlyod magasságod,meg a korod?

2015. szept. 5. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!