Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért mozognak a pufibb nők...

Miért mozognak a pufibb nők lassabban nehezebben a vékony nők meg olyan fürgék pedig izom sincs rajtuk?

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél magadra valamilyen módon pl 15 kilós terhet. Aztán próbáld ki, hogy azzal miként tudsz szaladni, hajlongani, ugrálni.
2015. máj. 2. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak azok, akik nemcsak pufibbak, hanem izomtalanok is. Középiskolában én voltam a legsoványabb, egyben a leglassabb is, hamar kifáradtam, viszont volt több ducibb lány, akik ehhez képest fürgék voltak, jól futottak, kosaraztak, meg minden. De aki nemcsak kövérkés volt, hanem sportolni sem szeretett, tehát nem izmosodott, szinte ugyanúgy pihegett, mint én. :)
2015. máj. 2. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert a 'pufiság' már eleve anyagcserezavar, energiagond (nem felhasználja a szervezet az energiát, hanem bedobja zsírba).

Aki raktároz, annak hogy lenne annyi energiája, mint aki felhasználja az energiát?

/ha egy autóban sok az üzemanyag, de nem a motorban hanem külön kannában, a motoron kívül akkor az nem nagyon fog haladni. De sok tartaléka lesz/

2015. máj. 2. 14:31
 4/4 anonim válasza:

Ha a "pufi" szót kicseréled a (kevésbé tetszetős, de igaz) "túlsúlyos" szóra, akkor könnyen megértjük, hogy nem mindegy, hogy 60 kilót mozgat ugyanaz a lábizom, vagy 90-et.

Amúgy mellesleg mindenkin nagyságrendileg ugyanannyi izom van. Csak van, aki (vastag) zsírszövettel végi. Ezen kívül persze az izomrost lehet erős és lehet gyenge, ill. lehet szálkás és telített. Férfi(as) példákat mondok, de a lényeg ugyanaz: Egy budybuilder az izom tömegére hajt (és persze a kinézetére), egy küzdősportoló pedig arra, hogy erő legyen benne. Pl. Bruce Lee kicsit másképp nézett ki, mint mondjuk (fénykorában) Arnold Schwarzenegger, mégis egyiktől sem volt ajánlott egy pofont kapni.

2015. máj. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!