Van, aki küzd, van aki meg éppen ez ellen küzdene, ha tudna.
2015. máj. 19. 16:02
2/10 anonim válasza:
Akinek nem alakult ki sok zsírsejtje gyermekkorban, az kevésbé.
Akinek igen, annak egész életében kb. 15%-kal kell kevesebbet ennie minden nap, hogy ugyanúgy tarthassa a súlyt, mint az, aki világéletében sovány volt.
2015. máj. 19. 16:03
3/10 anonim válasza:
Ez nem igaz: én 30 éves koromig akármennyit ettem, mindig sovány voltam (általában 40-45 kg között), azóta meg ugyanannyi evéssel hízok, most figyelnekm kell a súlyomra.
Pedig gyerekkoromban nem "alakultak kis zsírsejtek" - akár mit is akar ez jelenteni, mert ilyen ugyanis nincs.
2015. máj. 19. 16:35
4/10 anonim válasza:
Ismerek olyan vékony csajt, akinek nagyon oda kell figyelnie, mit eszik, és mennyit mozog, mert különben rögtön visszaszed pár kilót.
Meg olyat is, aki full egészségtelenül eszik, nem mozog semmit, és kb. háromszor annyit eszik, mint én, mégis vékony...
2015. máj. 19. 16:35
5/10 anonim válasza:
Én sajnos a másik oldalon állok, én vékony vagyok, sokat eszem, mégis képtelen vagyok pár dekát hízni.
2015. máj. 19. 16:47
6/10 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem. Pl láttam már vékony lányt a boltban aki vegyes aszalt gyümit vett salátát és almát, meg láttam olyat is aki egy hatalmas péksüteménnyel a kezében tért be az egyetemre és a barátnőinek egyből annyit mondott, igen már megint eszek
2015. máj. 19. 18:48
7/10 anonim válasza:
3-as: tehát nem létezik egy biológiailag feltárt, az emberiség egészére igaz jelenség, mert te, egyedül mást tapasztaltál?
Aha.
2015. máj. 20. 14:34
8/10 anonim válasza:
Én is mindig nagyon vékony voltam, és azért küzdöttem, hogy hízzak, nem azért, hogy vékony maradjak. Ez genetikától függ szerintem. Viszont most hirtelen felhíztam 6 kilót, és nem tudom, mitől, mert semmi nem változott az étrendemben/életemben... :D Most lehet, hogy küzdenem kell azért, hogy visszamenjek 50 kilóra, mert egyik ruhám se jön rám. :"D
2015. máj. 23. 17:37
9/10 anonim válasza:
A feleségem szerencsés géneket örökölt. 52 kiló a versenysúlya, és attól nem tágít se föl, se le.
2015. máj. 26. 09:13
10/10 anonim válasza:
Az én esetemben egyáltalán nem. :D Aki igazán vékony alkat,az az is marad.Nekem w személy szerint nem kell odafigyelni az étkezésre,mert így is elég sovány vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!