Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek annyira éhes? Mit tornázzak hogy vekony lábaim legyenek?

Figyelt kérdés
A gond az h elkezdtem fogyokurazni es ment is.de most annyira ehes vagyok es mar szinte zabalok...mit csinaljak??ha ásványvizet(knjazmilošt) az csökkentené??meg hogy legyenek vekony lábaim??
2013. ápr. 24. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha annyira éhes vagy, akkor valamit nem jól csinálsz, és a tested kívánja a tápanyagot, azért zabálsz. A fogyókúra nem abból áll ám, hogy nem eszel, hanem többször keveset.

Futással szépen lehet formálni magad.

2013. ápr. 24. 15:54
 2/2 anonim válasza:
A fogókúra hülyeség, legalábbis abban az értelmében, ha valaki direkt koplal. Szimplán csak okosan kell enni (példa: ha kolbászt akarsz enni, de nem akarod, hogy meglátszódjon rajtad, egyél előtte paradicsomot, mert annak savas leve nem engedi leülni a zsírt, ha jól tudom), de tartsd be napi három-öt étkezést (rosszat tesz az emésztésnek, ha túl sokszor eszel túl keveset).
2013. ápr. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!