Azt mondják agykontrollal lehet fogyni, hogy irányítod gondolataidat úgy, hogy fogyjak és hogy ne legyek éhes. De mégis mire gondoljak, ti mire gondoltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 22:31
1/7 anonim válasza:
Én például A magyar helyesírási szabályzatra szoktam gondolni.
2/7 anonim válasza:
Arra, hogy mennyi hihetetlen módszer van már manapság, amivel az ősrégi és bevált diéta-testmozgás módszert meg akarják kerülni. Ennyire azért ne fájjon már egy kis erőfeszítést tenni.
3/7 anonim válasza:
Gondolkodj csak szépen, addig én majd edzek és jól nézek ki.
4/7 anonim válasza:
és ki mondja ezt?
egy gyönyörű fitnesz modell személyi edző?
vagy a szomszédodban lakó nők lapját olvasó okoskodó öregasszony?
nagyon nem mindegy.
amúgy ha éhes vagy,akkor valszeg drasztikus,átmenet nélküli volt a cal csökkentés,vagy sz@rul vannak időzítve a kajálások.
5/7 anonim válasza:
Mindentől lehet fogyni, egy dolgot ne próbálj ki: a mozgást, nagyon veszélyes!
6/7 anonim válasza:
Jól van.. attól még edd meg a zöldségedet, húsodat, gyümölcsöt csak mértékkel, az agykontrollt használd arra hogy el tudd kerülni a lisztes, cukros, tejes ételeket, és akkor biztosan fogyni fogsz. Ezzel indulj talán :)
7/7 anonim válasza:
Nem értem ezeket a rosszindulatú válaszokat, ő csak hallott erröl és érdekelte mit gondolnak róla mások. Szerintem egyszerüen csak a figyelmed kell lekötni, eltereni a gondolataid az evésröl, ez egy elég régi módszer nem tudom ebben mi az agykontrol:)Nekem elég pörgős egy napom nem nagyon jut eszembe enni,de attol ez még nem agykontrol.Persze igaz hogy csak sporttal érhető el "szép" fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!