Edzéssel szeretnék fogyni a súlyomból, mégis mit csináljak? (többi lent)
A futás jobban laposítja a hasat, lévén hogy a bicajon ülsz és kicsit az alső testtáj összenyomódik.
Saját magad is edzheted a hasidat, nem kell a gépekre ugrani azonnal. Én nem is szeretem őket, mert a legtöbb hasizomgép terheli a gerincet derekat, ha nem jól van beállítva.
Neked is ajánlok egy könyvet, mely könyvtárból kivehető, meg is vehető ha úgy gondolod.
Szerintem, ha azokat a gyakorlatokat elvégzed, bye-bye pocak!
Roberto Maccadanza: A hasizom erősítése
Kezdő, és profi gyakorlatok egyaránt vannak benne. Inkább a kezdővel kezdjed:))
ha semmit sem változtatsz az étkezési szokásaidon, akkor rendszeres, nagyon kemény edzést kell csinálnod. vagy hosszú távú futások, vagy rövidebb de intervallumos, ez is minimum 40-50 percig, küzdősport edzések..
szóval amire csak képes vagy. így elégetsz annyi energiát, hogy vélhetően fogyni fogsz, de ha nagyon sokat eszel, még így sem fog menni. ezért kell az egész életmódot, az étkezési szokásokat is helyre tenni.
egy természetes dolog, hogy melled nő 18 éves korodra, és egy életvitelbeli kérdés, hogy mennyi zsírt tartasz magadon. a kettő nem ugyan az.
apró megjegyzések a kérdéseddel kapcsolatosan: vannak anyagcsere betegségek (hormon problémák) amik következtében ugyan olyan életvitel mellett hízik az ember, mert valami oknál fogva kevesebb energiát használ el a szervezete.
egyébként 1 hónap alatt ez a 8 kiló fura, figyelj oda rá, és adott esetben fordulj orvoshoz. addig értelemszerűen egyél valamivel kevesebbet, a nőiesedés nem azt jelenti, hogy fel kell hizlalnod magad, főleg ha ez nem célod.
na végre megint linkelhetem :D:D
Az egy dolog hogy szerinted egészségesen eszel, ha valaki eredményesen akar fogyni szigorú diétát kell követnie, nem kell koplalni de rengeteg olyan dolgot el kell felejteni ami a hétköznapi ember szerint egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!