Otthoni "edzéssel" is lehet fogyni, izmosodni?
Igen, otthon is lehet erősíteni. Egy kézisúlyzókészletet érdemes beszerezni, de bizonyos határok között eszköz nélkül is lehet edzeni. Íme, néhány gyakorlat:
En sajat peldamon latom, hogy Krisz85-nek nem feltetlen van igaza.
Amig edzoterembe jartam mindig elbambultam a tobbieken (foleg az izmos fiukon) meg neztem a tevet, stb.
Otthon viszont tobb idom van edzeni, mert a terembe el is kell jutni, nem kell 'normalisan' feloltozni, ha akarom bugyiban gyurok, kenyelmesebb es sokkal jobban ki tudom magam faraszani. Amikor terembe jartam es kezdtem 'meghalni' mindig arra gondoltam, h maradjon annyi erom, hogy hazajussak. Otthon nincs ez, ha akarok osszeesek a szonyegen:)
Mi gumikoteleket szereztunk be, amiket az ajtohoz lehet erositeni. Illetve hasznaltan vettunk egy profi huzodzkodo rudat, ami a furdiajtonal van, amiota azzal csinalom a labemeleseket sokkal izmosabb a hasam (parom szerint) mint mikor terembe jartam gepezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!