Segitenéttek hogy tudnák fogyni 61 kg vagyok 13 éves és szeretnék izmosodni és fogyni?
Az egyik legnagyobb ökörség, amikor sokan azt tanácsolják a 12-13-14 éveseknek, hogy ne adják le a 10-20 kiló feleslegüket, mert még "változni fog a testük".
JA..... 100 kövér felnőttből 99 gyereknek is az volt. Az ő testük miért nem változott meg?
Kövér gyerek = kövér felnőtt.
Ráadásul a gyerekkori kövérség 100-szor egészségtelenebb, mint a felnőttkori. A fejlődő szervezetet sz@r kajákkal mérgezni, és a fejlődő csontokat 10-20 plusz kilóval terhelni az egyik legnagyobb gáz...
A kérdezőn is simán van 10 kiló plusz.
Sportolj sokat, és egészséges dolgokat egyél! Sok zöldséget, főleg párolva, vagy nyersen. Sok gyümölcsöt, azokat is nyersen. Főtt, párolt és roston húsokat, főleg csirkét, pulykát! Kerüld a cukros és túl zsíros motyókat, és egyél naponta 5-6 alkalommal kis adagokat!
Nekem ez segített:
reggeli,ebéd szokásos
Vacsora,egyszerűen csak 1db alma
UI:ha nem bírod ki vacsi nélkül akkor mindenképpen CSÖKKENTSD az adagokat ,és kerüld el az egészségtelen csokit,chipset,cukros italokat!
Én úgy,hogy nem ettem vacsit,heti 1-2 kg-ot fogytam,de ez mindenkinél változó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!