Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha vékony akarok...

Mit tegyek ha vékony akarok lenni de nincs akaraterőm?

Figyelt kérdés

163 cm vagyok,65 kg,de csak 60nak nézek ki sokak szerint..vékonyabb akarok lenni,de nincs akaraterőm,és már lassan kezdek beletőrödni hogy én ilyen maradok:(

16/L

2010. márc. 25. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Egyél meg egy nagy tál spagettit és feküdj el a kanapén és nézz tévét. Mégis mit vársz egy ilyen kérdéstől? Ha nincs akaraterőd, akkor kövér maradsz. Ez a tény, sajnálom.
2010. márc. 25. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne akarj vékony lenni.
2010. márc. 25. 15:45
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Szerintem ne akarj megváltozni,csak azért,hogy másnak megfelelj! Ha önmagadnak nem tetszel,akkor úgyis tenni fogsz ellene,ha pedig nem teszel ellene,akkor valószínűleg jól érzed magad így,csak zavar a mások véleménye.NAGY HIBA!

Én 160 cm vagyok,és 42kg.Mindenki azt mondta egy időben: "jaj de picike,jaj de vékony" Zavart és zabáltam éjjel-nappal,a plusz pár kilóért,mire rájöttem, nem megy,ilyen vagyok,és szeretem magam.Alacsonyan,vékonyan.:)

2010. márc. 25. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Akaraterő nélkül az esélyed 0%

Ha gondolod én csinálom "veled". Pl minden este kocogás, hat után nem eszünk. Stb... Sok embernek jobban segít, ha nem egyedül kell.

2010. márc. 25. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is az vált be amit az utolsó írt :)

Bár soha nem találkoztam azzal a lánnyal, akivel diétáztam, csak msn-en beszélgettünk, mégis hatással voltunk egymásra. Ha nassolhatnékom támadt, csak belegondoltam, hogy naa.. nem adom én meg neki azt az örömöt, hogy neki sikerül majd lefogynia, nekem meg nem, és nem nassoltam :)

Az ember társas lény, a fogyókúrában is:D

2010. márc. 25. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!