Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha úgy eszem csokit, hogy...

Ha úgy eszem csokit, hogy megrágom, de nem nyelem le, hanem kiköpöm, hízok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
BocsáNAT, ELŐZŐ VAGYOK, ELÍRTAM: LENYELVE HÍZLAL!
2010. márc. 10. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:
irigyellek, eléggé unatkozhatsz...!
2010. márc. 10. 17:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Az igazság hogy ajándékba kaptam :P Szóval nem pazarlok. Csak rámjött a csokievés.. De a nyálkahártyán gondolom annyi nem szívódhat fel..
2010. márc. 10. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Minek kérdezel ha úgy is annyira tudod a választ?
2010. márc. 10. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Te jól vagy??
2010. márc. 10. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is kaptam egy csomó csokit, de én most nem eszek ilyeneket. Nem az alakomat féltem, sokkal inkább a fogaimat, s mert csak azt edd meg, ami jólesik. Én most nem kívánom a csokit, de ha csokiehetnékem lenne, akkor is pár kockát ennék csak. De ha már eszem, akkor vagy megeszem, vagy akkor bele se kezdjek. Ha kiköpöm, olyan, mintha kihánynám.

(mondjuk csak a rizses milka a kivétel, mert abból nem elég két kocka :D

2010. márc. 10. 19:25
 17/19 maundrel ***** válasza:
78%
én is kaptam Nő napra csokoládék a páromtól. Megkínáltam belőle Őt, a szüleimnek is adtam egy csomót, és nekem már csak egy kevéske maradt, azt megettem, és mivel nem napi rendszerességgel eszem csokit, így ez belefér. :)
2010. márc. 10. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:
szopogass el egy kockát ha annyira kívánod. az eltart egy darabig, normál esetben addigra egy egész táblát beversz a fejedbe ... :D jobb ötletem nincsen
2010. márc. 10. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ez egy étkezési zavar. Nagyon sokan csinálják ezt. Ha fogyni akarsz, inkább mozogj és ne vond meg magadtól az édességet, de persze ne is falj be egyszerre több táblával. Így menni fog.

24/L

2010. márc. 11. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!