Kiköpöm a kaját! Hogy álljak le ezzel?
Igazából csak kb 1 hete kezdtem el.. Őrült nagy hülyeséget csináltam abban a percben, amikor először kiköptem...
Mindent megkívánok amit csak látok, így mindenből ettem egy keveset, amikor hazaértem suliból.. Aztán híztam ugye a sok kajától.. És akkor jött ez, hogy megrágom, aztán kiköpöm.
Tök jó volt, nem volt bűntudatom sem a sok kaja miatt. Viszont ma azt vettem észre magamon, hogy ma nagyon nehezen tudtam lenyelni a reggelit... Nem fizikai nehézség, hanem lelki.. Legszívesebben kiköptem volna...
Hogy álljak le? Már mindennapos ez a kiköpős dolog :(( Ráadásul elég nehéz úgy, hogy közbe fogyok is, 1 hét alatt lement a hasamról 4 centi..
Sose eszik együtt a család
barátnőmet mert csak nem hívom át napi 3x :/
De nem tudok másokkal 1 légtérben enni.. Suliban is úgy csinálok, mintha pisilnék és megeszem 1 perc alatt a szendvicsemet a wc-ben...
Kiskorom óta képtelen vagyok enni emberek között
Én is ezt csinálom,kaptam is az ívet rendesen
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
Igaz nálam nem minden napos,csak ha van valami a szememnek nagyon tetsző finomság. Amúgy a diétás napi menümet azt normálisan megeszem.
Én is azt tudom tanácsolni,ha le akarsz szokni róla hogy akkor egyél amikor van veled valaki. Én is csak akkor tudom csinálni,mikor senki nem lát,max a tesóm mert ő úgyis tudja:)
Igazából én is megeszem normálisan az előírt kajámat, de annyira vágyok az ízekre.. És képtelen vagyok megállni.
Jól lakok magával az ízzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!