Kiköpöm a kaját! Hogy álljak le ezzel?
Igazából csak kb 1 hete kezdtem el.. Őrült nagy hülyeséget csináltam abban a percben, amikor először kiköptem...
Mindent megkívánok amit csak látok, így mindenből ettem egy keveset, amikor hazaértem suliból.. Aztán híztam ugye a sok kajától.. És akkor jött ez, hogy megrágom, aztán kiköpöm.
Tök jó volt, nem volt bűntudatom sem a sok kaja miatt. Viszont ma azt vettem észre magamon, hogy ma nagyon nehezen tudtam lenyelni a reggelit... Nem fizikai nehézség, hanem lelki.. Legszívesebben kiköptem volna...
Hogy álljak le? Már mindennapos ez a kiköpős dolog :(( Ráadásul elég nehéz úgy, hogy közbe fogyok is, 1 hét alatt lement a hasamról 4 centi..
Hát akkor itt van valami más probléma is, hogy nem mersz mások előtt enni.
Hát nem tudom...nekem még az válik be, hogy én magamnak nem veszek finomságokat, és a szüleimet is valahogy próbálom "ránevelni", hogy minél kevesebbet vegyenek, így kevesebb van itthon is. Hiszen teljesen felesleges megvenniük, úgyis csak kiköpöm (amit persze nem tudnak)! Nekem az alacsony kalóriatartalmú dolgokat könnyebb lenyelni, így pl. az almát soha nem köpöm ki. De nagyon nehéz ez.
Jó ég :|
Remélem nem vágcsálod magad :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!