Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kiköpöm a kaját! Hogy álljak...

Kiköpöm a kaját! Hogy álljak le ezzel?

Figyelt kérdés

Igazából csak kb 1 hete kezdtem el.. Őrült nagy hülyeséget csináltam abban a percben, amikor először kiköptem...

Mindent megkívánok amit csak látok, így mindenből ettem egy keveset, amikor hazaértem suliból.. Aztán híztam ugye a sok kajától.. És akkor jött ez, hogy megrágom, aztán kiköpöm.

Tök jó volt, nem volt bűntudatom sem a sok kaja miatt. Viszont ma azt vettem észre magamon, hogy ma nagyon nehezen tudtam lenyelni a reggelit... Nem fizikai nehézség, hanem lelki.. Legszívesebben kiköptem volna...

Hogy álljak le? Már mindennapos ez a kiköpős dolog :(( Ráadásul elég nehéz úgy, hogy közbe fogyok is, 1 hét alatt lement a hasamról 4 centi..

2011. szept. 10. 11:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy olvastam valahol, hogy ez azért nem jó, mert a test úgy érzékeli, hogy kaját fog kapni, és elkezdi a gyomorsavat termelni.. Na ez nekem nagyon nem lesz jó, mert sok a gyomorsavam alapból
2011. szept. 10. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor itt van valami más probléma is, hogy nem mersz mások előtt enni.

Hát nem tudom...nekem még az válik be, hogy én magamnak nem veszek finomságokat, és a szüleimet is valahogy próbálom "ránevelni", hogy minél kevesebbet vegyenek, így kevesebb van itthon is. Hiszen teljesen felesleges megvenniük, úgyis csak kiköpöm (amit persze nem tudnak)! Nekem az alacsony kalóriatartalmú dolgokat könnyebb lenyelni, így pl. az almát soha nem köpöm ki. De nagyon nehéz ez.

2011. szept. 10. 11:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Szüleim biztos, hogy nem fognak lemondani az édességekről :( Ha meg nincs itthon semmi amikor megkívánom, képes vagyok annyira kiakadni, hogy török-zúzok mindent ami csak a kezem elé kerül.. Bár általában magamat bántom.. Úgy tudom a legkönnyebben levezetni a feszültséget:(
2011. szept. 10. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Jó ég :|

Remélem nem vágcsálod magad :|

2011. szept. 10. 12:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Őszintén? Régen vagdostam magam, most már. Arról is nagyon nehéz volt leállni
2011. szept. 10. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Drága, 200 kilósan is lehetsz anorexiás.
2011. szept. 10. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
bizony, bizony, utcsónál a pont.... az anorexia a köztudattal ellentétben nem a csontsoványság szinonimája(egyébként maga a szó is étvágytalanságot jelent), hanem egy lelki probléma, amelynek egyik tünete a fogyás következtében kialakult vékonyság....
2011. szept. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!