Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak eszek és eszek. Már több...

Csak eszek és eszek. Már több napja. Hogy álljak ellen?

Figyelt kérdés

November óta annyi akaraterőm volt, hogy csak na, most meg kidobott a barátom, és csak eszek ... Nem érzem biztonságban magam, a kaja pedig megnyugtat :(

Ma ettem:

1 kakaóscsigát, 2 szelet kenyeret, 4 csokit.. :S

A nem tudom, kb 7 hónap alatt nem bűnöztem ennyit, mint az elmúlt napokban...

Hogy álljak vissza a régi rendre?:( Nem akarok teljesen visszaesni, nem akarok 102 kilósan élni!!

2011. jún. 28. 13:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ráadásul ettől az undorító időtől még pocsékabbul érzem magam.. Nem tudom biciklizni sem (intervallumozok), mert szétrobban a fejem akkor, hányingerem van, megjött és fáj a hasam, hiába veszek be gyógyszert..

Elegem van nagyon...

2011. jún. 28. 13:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Egyél, de ne ilyeneket. Egészséges dolgokat. Igyál sok vizet! Nagyon sokat!
2011. jún. 28. 13:25
 3/16 bix ***** válasza:
én pont akkor kezdtem el keményen edzeni amikor kidobott az ex... ez önsajnálat és magyarázatok keresése. szorítsd össze a fogad, és toljad még keményebben... bele nem halsz abba sem amire azt hiszed most hogy lehetetlen...
2011. jún. 28. 13:25
 4/16 A kérdező kommentje:

Eddig én is a mozgásba fojtottam, de közbe nagyon kívántam az édességeket is, így szerintem semmi értelme nem volt mozogni is mellé..

Ma már semmi édességet nem eszek, és holnaptól reméltem tudom folytatni onnan, ahol abbahagytam...

Amúgy sokat iszok, kb 4 litert..

2011. jún. 28. 13:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem sajnáltatom magam, és nem is keresek magyarázatot, csak szeretnék már leállni ezzel a zabálással
2011. jún. 28. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:
nem kellett volna drasztikusan megvonni magadtól a szénhidrátot, szüksége van rá ugyanis a szervezetednek
2011. jún. 28. 13:37
 7/16 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy megvontam?

Kb 200 g ch-t ettem amikor felhíztam. November óta csökkentettem, és kb 70 g ch-tól fogyok heti 0,5 kg-t...

Ha többet eszek, nem fogyok, ha kevesebbet, ideges vagyok

2011. jún. 28. 13:39
 8/16 anonim ***** válasza:
70g az nagyon kevés, ha elég lenne neked, akkor a szervezeted nem követelőzne többért
2011. jún. 28. 13:59
 9/16 anonim ***** válasza:
ja de bírom amikor 100kilós emberek ch számolnak. remélem fehérje turmixot azért iszol vacsira.
2011. jún. 28. 14:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Konkrétan SEHOL sem írtam, hogy falásrohamom van. Nem azért eszem, mert a szervezetemnek kell...

Mi a bajod azzal, hogy ch-t számolgatok?!?!

2011. jún. 28. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!