Ha megrágom, aztán kiköpöm az ételt, nem hízok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a keményítő egy része már a szájban is felszívódik, de gondolom nem olyan sok?2010. aug. 27. 14:55
1/20 anonim válasza:
atyauristen mennyi bolond ember van :S:S
3/20 anonim válasza:
fúúúúúúúúúúúúúúj. ezek után van olyan pasi akinek gusztusa van hozzád?
4/20 anonim válasza:
kivánok neked 100 kiló plussz felesleget!!
5/20 A kérdező kommentje:
Erről nekik nem kell tudni.
2010. aug. 27. 15:02
6/20 anonim válasza:
És mi a halálnak pazalod az ételt?! Ennyi erővel meg se vedd, és pénzred is marad (kell majd a gyógykezelésre a fogyókúra végén).
Egyébként nem a válasz, sőt a szájban nem szívódik fel a keményítő se, csak az emésztése indul.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem én veszem az ételt hanem a szüleim. Ha rajtam múlna, nem pazarolnék rá pénzt.
2010. aug. 27. 15:05
8/20 anonim válasza:
Idióta elkényesztetet kicssajt!
10/20 anonim válasza:
Valaki éhezik. Sok valaki. Valaki csak azért, mert spórol a kaján, hogy a jövőben jobb élete lehessen. Más egy kezén meg tudja számolni hányszor lakott jól életében. Te meg kiköpködöd. Halj éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!