Ha megrágom, aztán kiköpöm az ételt, nem hízok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a keményítő egy része már a szájban is felszívódik, de gondolom nem olyan sok?2010. aug. 27. 14:55
11/20 anonim válasza:
Ezaz. Nem így kell fogyózni te idióta. Inkább mozogjál ha már ennyire nagy az energiatúltengésed hogy unalmadba köpdösöd az ételt. Köpdösd a jó **** *****at.
12/20 anonim válasza:
köpd ki a kaját, aztán pusztulj meg!
ilyen hülyékre nincs szükség!
13/20 anonim válasza:
Hülyevagy.Akkor hagyd meg a szüleidnek te idióta.Ha meg kívánod akkor meg edd meg.
14/20 anonim válasza:
Nem értelek titeket...mi a ..-nak írtok ide ha nem arra válaszoltok amit kérdezett? nem unalmas nektek,de most komolyan!? Ha ennyire zavar akkor NE ÍRJ!!Lehet igazatok van,de feleslegesen írkáltok neki..
Am meg sztem így nem hízol el...
15/20 anonim válasza:
NEm hízol, de nem is laksz jól. Sőt, kimondottan éhes maradsz. Ezért kár a szádba venni a kaját. Inkább neki se áll, az eredmény ugyanaz lesz, csak nem kell köpködni meg mosogatni. Egy csomó időd marad arra, hogy tökéletesítsd a végrendeletedet.
17/20 anonim válasza:
Nem, nem hízol tőle.
De a helyedben én nagyon szégyellném magam, és ezen a módin sürgősen változtatnék!
18/20 anonim válasza:
sok hülye, ne figyelj rájuk! vannak olyan ételek amikből sokat ehetsz és jól is laksz tőlük, de nem hízol! ezeket keresd meg! :) a net ele van velük! ne legyél ennyire elkeseredve :( élelem nélkül meghalsz...
19/20 anonim válasza:
Fail :D ehhez nem tudok mit hozzáfűzni XD
20/20 anonim válasza:
így nem fogsz hízni egyáltalán, sőt ha visszaköpöd és utána eltárolod a mócsingot akkor többször is meg tudod rágni. ezt a beduin eszkimók is szokták alkalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!