Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lisztérzékeny vagyok. Néha...

Lisztérzékeny vagyok. Néha eszek olyat amit nem kéne, de csak megrágom és kiköpöm. Ez nagyon beteges?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 01:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi vagy te bagoly?
2010. márc. 30. 02:01
 2/10 anonim ***** válasza:
nem beteges, csak éhes vagy... de így nem okoz problémát?!
2010. márc. 30. 06:43
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez enm túl jó ötlet, mert a nyál kioldhatja azokat az alkotó elemeket, amiket tilos lenne bevinni a szervezetedbe, ne tedd, mert csak ártasz magadnak vele, ez is csak egy szokás, mint a cigizést, nagy odafigyeléssel és önfegyelemmel le kell szoknod róla.
2010. márc. 30. 13:57
 4/10 A kérdező kommentje:
ritkán csinálom, havi 1-2
2010. márc. 30. 18:28
 5/10 A kérdező kommentje:
de nagyon rossz érzés hogy ott van előttem a sok finom kaja és nekem soha nem lehet!! mit adnék egy pizzáért...
2010. márc. 30. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudom nagyon jól, hogy mit érzel én ezt a kérdést a másik oldalról látom nekem az 5 éves lányom lisztérzékeny, és szinte mindennap megkérdezi, hogy mikor ehet már olyat, mint a többi gyerek. Én például nagyon finom pizzát sütök neki gluténmentes lisztből, magunknak is úgy sütöm, mert jobban szeretjük.
2010. márc. 30. 21:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Igaz, de az nem olyan. Nekem az igazi sokkal jobban ízlik és olcsóbb is.:S Nemlehet valami könnyű a kislányodnak sem, lehet lesz olyan időszak, főleg kicsit később amikor különösen nehéz lesz. Bár lehet aki ebben nő fel, valamennyire megszokja, vagy nemtudom....
2010. márc. 30. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyenlőre én még reménykedem, mert neki nem liszérzékenyége van, csak liszt intoleranciája, ami annyit tesz, hogy van rá esélye, hogy kigyógyul, de utánna is kell diétáznia, csak nem annyira szigorúan.
2010. márc. 30. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is lisztérzékeny vagyok. Most vettem a sparban gluténmentes pizzát. Kicsit felturbóztam (tettem még rá sonkát, tejfölt, sajtot) és nagyon finom volt!
2010. márc. 30. 23:05
 10/10 A kérdező kommentje:
de nekem tejfölt meg sajtot se szabad:S
2010. márc. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!