Lisztérzékeny vagyok. Néha eszek olyat amit nem kéne, de csak megrágom és kiköpöm. Ez nagyon beteges?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 01:18
2/10 anonim válasza:
nem beteges, csak éhes vagy... de így nem okoz problémát?!
3/10 anonim válasza:
szerintem ez enm túl jó ötlet, mert a nyál kioldhatja azokat az alkotó elemeket, amiket tilos lenne bevinni a szervezetedbe, ne tedd, mert csak ártasz magadnak vele, ez is csak egy szokás, mint a cigizést, nagy odafigyeléssel és önfegyelemmel le kell szoknod róla.
4/10 A kérdező kommentje:
ritkán csinálom, havi 1-2
2010. márc. 30. 18:28
5/10 A kérdező kommentje:
de nagyon rossz érzés hogy ott van előttem a sok finom kaja és nekem soha nem lehet!! mit adnék egy pizzáért...
2010. márc. 30. 18:29
6/10 anonim válasza:
Tudom nagyon jól, hogy mit érzel én ezt a kérdést a másik oldalról látom nekem az 5 éves lányom lisztérzékeny, és szinte mindennap megkérdezi, hogy mikor ehet már olyat, mint a többi gyerek. Én például nagyon finom pizzát sütök neki gluténmentes lisztből, magunknak is úgy sütöm, mert jobban szeretjük.
7/10 A kérdező kommentje:
Igaz, de az nem olyan. Nekem az igazi sokkal jobban ízlik és olcsóbb is.:S Nemlehet valami könnyű a kislányodnak sem, lehet lesz olyan időszak, főleg kicsit később amikor különösen nehéz lesz. Bár lehet aki ebben nő fel, valamennyire megszokja, vagy nemtudom....
2010. márc. 30. 22:29
8/10 anonim válasza:
Egyenlőre én még reménykedem, mert neki nem liszérzékenyége van, csak liszt intoleranciája, ami annyit tesz, hogy van rá esélye, hogy kigyógyul, de utánna is kell diétáznia, csak nem annyira szigorúan.
9/10 anonim válasza:
Én is lisztérzékeny vagyok. Most vettem a sparban gluténmentes pizzát. Kicsit felturbóztam (tettem még rá sonkát, tejfölt, sajtot) és nagyon finom volt!
10/10 A kérdező kommentje:
de nekem tejfölt meg sajtot se szabad:S
2010. márc. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!