Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem ra anyukámat,...

Hogyan vegyem ra anyukámat, hogy engedjen diétázni?

Figyelt kérdés

Azert nem engedi mert fejlődő szervezet vagyok és ne vegyem el a szervezetektől az ásványi anyagokat meg vitaminokat.... Probaltam magyarázni , hogy megfelelő táplálkozással ugyan ugy be tudnám vinni azokat az vitaminokat , de nem adja be a derekát :(

15/F

2015. júl. 31. 20:35
 1/3 anonim válasza:

Igaza van anyukádnak, aztán 1 év múlva azért fogsz kiírni kérdést, mert nem nősz 1 centit sem, pedig alig eszel.

Ha eszel, a dupláját tornázd le

2015. júl. 31. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:

180 vagyok , szóval ez a magasság pont jo 👌

Egyébként tornázni nem lenne kedvem , mert suliidoben hat után van csak szabadidőm, es akkor már senkinek nincs kedve edzeni...

2015. júl. 31. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

És hány kiló vagy? Elég magas vagy. Nagyon sok kilónak kéne lenned, hogy túl sok legyen.

Diéta alatt mit értesz? Miért nem engedi anyukád?

Ne nassolj. Ezt se engedi?

Nem igyál cukros üdítőket. Kötelező innod?

Normális adagokat egyél. Nem szabad koplalni, de azért nem is kell kipukkadni minden étkezés után.

Otthon főz anyukád? Mindenfélét? Akkor olyan nagyon nagy változás nem kell. Egyél mindenből normális adagot. A tésztából, kenyérféléből egyél kevesebbet. A zöldségből meg többet. Rendszeresen egyél husit is.

2015. júl. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!