Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szasztok! Szerintetek mit...

Szasztok! Szerintetek mit tegyek az ellen hogy ilyen, , nagy" legyek?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok,65 kiló(a testzsír százalékom 29,8%-lett).Nahgyon sokan csúfolnak,és tetszik egy nagyon helyes fiú,aki most 8.-as,és már év vége van úghohy ezt alapra buktam.Ehyépként 6. osztályos vagyok,denem hinném hagy ez olyan meglepő....Az osztályban a súlyom ellenére elêg sok barátom van,de ha a legjobb barátnőmmellé álok elég nagy a külömbség!De mostanában válltozásra vágyok,belenyugodtam,hogy nem lesz meg mostanában,mert tanulás után nincs időm elindulni funi,és amúgy sem szeretek....

Mondeggy,bocsi hogy mindíg elkanyarodtam a témától,remélem tudtok segíteni! :-(

#fogyókúra #diétázni.
2015. máj. 30. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyi az egész, hogy hagyd el a péksüteményeket, minden hozzáadott cukorral készült élelmiszert, tehát édességek, gyümölcslevek, gyümölcsjoghurtok, csokik kilőve.

Egyél napi 4-5 alkalommal keveset. Húst, sok zöldséget, tojást, túrót, sajtokat, olajos magvakat és egy kevés gyümölcsöt.

Ennyit kell tenned, és heti legalább háromszor mozogj intenzíven fél órát.

Egyébként milyen magas vagy?

2015. máj. 30. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm,ez mind rendben lenne,csak anyukám rászokott arra,hogy minden reggel vesz nekem egy csokit,viszont arra gondoltam hogy helyette a műzli szelet jobb lenne?

Ja,és 162 cm magas vagyok.

(-egyébként nagyon vártam hogy valaki ilyen okos válasz adjon úgyhogy most nagyon feldobtál!köszönöm!!!!-) :-)

2015. máj. 30. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit! Örülök neki.

Anyukádnak mondd meg, hogy szeretnél formásabb, csinosabb és nem utolsó sorban egészségesebb lenni, és ne vegyen neked csokit.

Tudom én milyen ez, az én nagymamám állandóan sütit süt, én pedig állandóan próbálom megállni, hogy ne egyek belőle, ami sajna nehéz, de megéri, mert 168 cm-hez 58 kg vagyok.

A müzli szelettel is az a probléma, mint a csokival, nagyon sok gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz (rengeteg cukor és liszt), és mellette kevés tápanyagot.

Ajánlom figyelmedbe ezeket a cikkeket, tanulmányozd át a táblázatokat is: [link]

[link]

Ezzel ez életmóddal nem kell magadtól semmiféle tápanyagot megvonnod, és élvezhető is.

Egyébként nincs rajtad olyan sok felesleg, és ha minél hamarabb elkezdesz egészségesen táplálkozni, és mozogni valamit, akkor nemsokára szuper alakod lehet. A lényeg az, hogy miután leadtad ami rajtad van, ne térj vissza a régi életmódodra, mert visszajönnek a kilók.

És néha, mondjuk két hetente nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kevés édességet, hogy ne legyen az, hogy sokáig türtőzteted magad, aztán teli eszed magad vele, attól csak rosszul érzi magát az ember. És kérd meg anyukádat, hogy segítsen neked ebben.

Remélem, tudtam segíteni!

2015. máj. 30. 23:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nagyon sokat segítettél,és végre tudom milyen irányba induljak el!Nagyon örülök,hogy valaki ilyen gyorsan segített! :-D
2015. máj. 31. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni!
2015. máj. 31. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!