Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudtok diétázni karácsony...

Hogy tudtok diétázni karácsonykor?

Figyelt kérdés
Nem esztek a karácsonyi kajából?

2014. dec. 26. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Süteményeket rizs/rozs/teljes kiőrlésű/akármilyen lisztből csináljuk, ami nem fehér. Édesítőt használunk cukor helyett. Szaloncukrot nem veszünk. Az ételeket is úgy készítjük, ahogy év közben bármikor: egészséges alapanyagokból. Nem esszük magunkat halálra, úgy, mint máskor sem. Mértékkel fogyasztunk mindenből. Persze nem csak saláta és csirkemell van ilyenkor, de nem gondolom, hogy az év 3 napján ne lehetne eltérni a diétától. Én pl. halászlevet, harcsapaprikást, húslevest, töltött pulykát, burgonyapürét ettem az elmúlt napokban. Sütiből mézeskalácsot, aprósütiket, diós kalácsot. Egyértelműen több kalóriát vittem be a szervezetembe, mint amikor egy natúr szelet csirkemellet eszek friss salátával öntet nélkül, de mivel egész évben odafigyelek az alakomra, mozgok, egészségesen étkezek, tisztában vagyok vele, hogy nem ettől a néhány naptól fogok se meghízni, se szív- és érrendszeri betegségben meghalni. Máskor is szoktam egészségtelenebb ételeket fogyasztani, de mindig a mértéken van a hangsúly. Egyébként a karácsonyi menü sokaknál halból áll, ami kifejezetten egészséges, persze nem rántva, de legalább ilyenkor esznek halat az emberek, mert az év többi napján a legtöbb családban nem kerül az asztalra.
2014. dec. 26. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
emberek azt hiszik, hogy kőbe vésett szabály, vagy börtönbüntetés jár azért, ha nem falják halálra magukat karácsonykor
2014. dec. 26. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem tartok diétát, de szerintem abba is belefér néha egy kis elhajlás. Bizonyított tény, hogy az ember egy idő után belefárad az önuralomba, és szüksége van időnként egy-egy bűnös napra. Időzítsd az ünnepekre ezeket.
2014. dec. 26. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezt a 3 napot most végigbűnöztem.. ettem amennyi jólesett.. Sok-sok sütit, mindenfélét.. Nem tudom megérte-e, mert most akkora a hasam mint egy terhesé, és a mérleg 3 kiloval többet mutat... De holnaptól visszaállok.. szóval remélem nem híztam sokat 3 nap alatt :S:(
2014. dec. 26. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ezeket ettem a 3 nap alatt:

Szenteste: reggel 2 főtt tojás, 1 kis sz. tk kenyér, uborka, paprika

Tízórai 3-4 kisebb mandarin, 1 alma

ebéd (3 felé, estebéd) halászlé(tészta/kenyér nélkül) sült pulykamell filé zöld körettel, kávé cukor, tej nélkül

Este 7 felé mikor elment mindenki maradék 2 szelet sajtos pulykamell filé 3 db aszalt sárgabarackkal(ennyi belefért)

25: főtt hús+répa, zeller, kelkáposzta+ hús leves leve

lecsós szelet(karaj, zsíros rész eltávolítva) kávé minden nélkül

6 felé 2 mandarin, 1 alma, 150grammos kefirrel

Ma: reggeli 2 főtt tojás, 2 szelet sajt, uborka, 1 kis szelet teljes kiőrlésű kenyér

tízórai 1 alma, 3 mandari

ebéd csirkemell párolva párolt répával, és káposzta saláta

uzsonna tökmag

vacsorára ettem egy 150 grammos natúr joghurtot

Annyi de annyi édesség, süti van/volt itthon, hogy az hihetetlen. Megálltam, nem ettem belőle. Tudják, hogy fogyózom, ezért kaptam egy 85% ét csokit narancs darabosat, apránként megeszem, meg kaptam egy doboz bon-bont(ezt oda adom majd szüleimnek), + kaptam egy tábla milka csokit, ezt is oda adom valakinek.

2014. dec. 26. 18:00
 6/6 g.hugi válasza:
Nemtom szerintem nem lehet főleg Karácsonykor!
2014. dec. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!